28 Mart 2011 Pazartesi

Oska Oppa:))

[Seul & Oska]

oska secret garden

Oska severlere gelsin. Bu sahneyle ilgili bir çalışma yapmak istiyordum ne zamandır, yaptım sonunda.  Lütfen izinsiz kullanmayınız^^

21 Mart 2011 Pazartesi

Sparks Filmleri





"Yürümeyi öğrendiğimden beri attığım her adım seni bulma yolunda atılmış bir adımmış meğer"

20 Mart 2011 Pazar

İzledim: izleyin^^



"Bunları ben seçtim. Bu kaya hayatım boyunca beni bekliyormuş. Varoluşundan beri, daha bir meteorken, milyarlarca yıl önce uzayda buraya düşmeyi bekliyormuş. Tam buraya. Hayatım boyunca buraya sürüklenmişim. Doğduğum an, aldığım her nefes, yaptığım her şey beni buraya, evrendeki bu çatlağa sürüklemiş..."

13 Mart 2011 Pazar

Bugünü yaşamak~~

Çok zaman önceydi. O kadar zaman önceydi ki zaman diye bir şey yoktu. İnsanlar güneş doğup batıncaya kadar yaşıyorlardı hayatı. Bir daha hiç olmayacakmış gibi dolu ve anlamlı. Derken zaman diye üç parçalı bir şey icat etti insan. Bir parçasına dün dedi, diğer parçasına bugün, öteki parçasına da yarın. Sonra fesat karıştı zamana ve insan bugünü unuttu. Dünü düşünüp pişman oldu, yarını düşünüp telaşlandı; ama işin ilginç tarafı tüm telaş ve pişmanlıklarını hep güneş doğup batıncaya kadar yaşadı. Farkında olmadan rezil etti bugününü. Oysa yarın, bugüne dün diyor, dün de bugün için yarın diyordu. Bir türlü beceremedi. Bir eliyle yarına, diğeriyle düne yapıştı. Bugünü eline yüzüne bulaştırdı; mutsuz oldu insan. Ve ne gariptir ki yarının telaşını da, dünün pişmanlığını da hep bugün yaşadı; ama bugünü hiç yaşayamadı ne yarın ne de dün!


(ERDAL DEMİRKIRAN)