13 Mayıs 2011 Cuma

Tayland'ı keşfetmek: First Love♥

İzlediğim ilk Tayland filminin böyle güzel olması çok sevindiri bir deneyim oldu:)) Lee'nin bloğunda filmle ilgili bir yazı okuduktan sonra filmi indirmiştim. Nihayet fırsat oldu ve izledim.

First Lvoe

First Love... Esas kız Nam ve esas oğlan P'Shone. Nam, sıradan bir öğrencidir. Okulun en popüler ve sempatik (öyle :P) öğrencisi P'shone'a aşık bir kızdır. P'shone tarafından sevilmek dahası fark edilmek için arkadaşlarıyla birlikte Aşk için 9 madde tarzı bir taktik kitabının maddelerini denemeye başlarlar :P Aptal aşk kitapları :P  Bu arada Nam ve arkadaşları hafif dışlanmış ama kendi aralarında güzel gerçek dostluğu bulabilmiş bir gruptur. Filmde en hoşuma giden şeylerden biri arkadaşlıktı. Nam için yapmadıkları şey kalmadı. Nam üzüldüğünde, ağladığında hep beraber üzülüp, ağladılar. Dostlukları hep kaldığı yerden devam etti. En yakın arkadaşımı hatırlattı bana :D Biz de lisedeyken hep yanyana gezerdik, birimizden biri okula gelmediğinde okuldaki arkadaşlar ve hocalar "İkizin nerde?" diye sorarlardı. Küstüğümüz zaman hocalar gelir barıştırırdı bizi :D Bazen yolun bir tarafında ben bir tarafında o yürür eve gelince barışırdık :D Şimdilerde o halimizi hatırlayıp gülüyoruz:)) Lise işte..

9 Mayıs 2011 Pazartesi

I need a girl ♪♫






Taeyang'ın 2010 solo konserinden bir video. I need a girl ve After You Fall Asleep şarkılarının videosu. Taeyang, I need a girl şarkısını söylerken seyircilerin arasına dalıyor! Şarkısını söylerken bir yandan da seyircilerin kalp krizi geçirmesine sebep olacak şekilde koltuklar arasında dolanıyor. En güzeli ise, seyirciler arasından seçtiği bir kızı kolundan tutup sahneye getirmesi!!! Kızcağız utançtan, sevinçten ne yapacağını şaşırmış bir şekilde kendini Taeyang'a bırakıyor :P Muhtemelen BB özellikle de Taeyang fanlarının izlediği bir videodur ben yeni izledim ve bayıldım! :P İzlemeyenlere tavsiye ederim^^

2 Mayıs 2011 Pazartesi

il Mare: Zamana inat~

Dün gece il mare filmini seyrettim. Filmin orjinali Kore'ye aittir, hala bilmeyen varsa eğer. Uzakdoğudan birhaber olanlar hollywood versiyonu olan "The Lake House" filmini izlemiş ayılıp bayılmıştır. Açıkçası ben de önce hollywood versiyonunu izlemiştim. Jun Ji-Hyun'dan dolayı hep izlemek istediğim bir filmdi. Konuyu bilmeme rağmen ilk kez izliyormuşum gibiydi.

Eun Jo ve Sung-hyun aynı evde farklı zamanlarda yaşamış kişilerdir. Eun-jo esas kızımız 2000 yılında, Sung-hyun ise 1998 yılındadır. Eun-jo evden taşınırken posta kutusuna kendisinden sonra o eve taşınacak kişiye, yeni adresini bildiren bir mektup bırakır. Mektuba bir de il mare size şans getirsin, evin tabanında pati izleri zaten vardı, temizledim ama geçmiyor diye bir not düşer.


il mare fanart wallpaper