30 Eylül 2011 Cuma

Ave maria ♪♫

Filmi izleyeli epey oluyor. PS klasörümü incelerken şarkıyı yeniden dinlemek istedim. Bu çalışmayı eklemeden geçemedim:) Çok eskilerden bir duvar kağıdı..


22 Eylül 2011 Perşembe

Seans #1




Bugünkü hastam ezik ablam. İsmimi açıklamak istemiyorum, lütfen kayıtlara geçme dediği için ben ona "Geçimsiz" diyeceğim, anlayın.

Dengesiz ve geçimsiz ruh halinin sebeplerini öğrenmek için bana başvurdu. Kan bağı olduğu için maalesef reddetme şansım yoktu. Mecburen ilk seansımızı gerçekleştirdik.

Geçimsiz'in bu hallerinin sebebi ta (uzun uzun taaa şeklinde okuyun, teee'de olabilir isteğe göre) çocukluk yıllarına dayanıyor. Sebep: ŞİDDET! Ahhh bunu anladığım an yaşadığım şoku Geçimsiz'e belli etmemek için insanüstü bir çaba harcadığımı bilmenizi isterim. Meğersem içinde şiddet olan bir ablayla yıllardır aynı evde yaşıyormuşuz. Ah zavallı biz..

19 Eylül 2011 Pazartesi

Uçurtma Avcısı: Senin için bin tane olsa yakalarım..


uçurtma avcısı


Genç kız kitabın arasındaki renkli ayracı, kitabın giriş bölümüne koydu ve kitabı ablasına teslim etti: Okumalısın! Kitaba başlarken böylesine etkileyici ve sürükleyici, dahası kendisini ağlatacak kadar duygu yüklü bir kitap olacağını tahmin etmiyordu... Aradan birkaç gün geçmesine rağmen aklına geliyordu kahramanlar; Hasan, Emir, Sohrab...

Kitabı okurken, bir romanı okumuyordum da birinin yaşam hikayesini bizzat ilk ağızdan dinliyormuşum gibiydi. Duyduklarım, öğrendiklerim ve hissettirdikleri kesinlikle sadece kurgu olamazdı. Öylesine gerçekçiydi benim için..


6 Eylül 2011 Salı

Can you hear my heart?



2011 yapımı sağlam dizilerden biri. Daha ilk gördüğümde güzel olacağını düşünmüş ve altyazılarının bitmesini beklemiştim. Biter bitmez başladım tabi, kaçar mı hiç. Bu yıl başlayan diziler arasında en beğendiğim diyebilirim rahatlıkla. 30 bölümlük diziyi bir çırpıda izledik arkadaşla beraber. Adeta yarıştık:) Kesinlikle hakkında bir şeyler yazılacak bir dizi, izleyince göreceksiniz^^

2 Eylül 2011 Cuma

Photoshop, ders 5

Konu: Fotoğrafı siyah&beyaz ve yarı renkli yapma↓


Fotoğrafı siyah&beyaz yapma oldukça basit bir işlem. Bugün kullanacağımız çekiğimiz: Han Hyo Joo, kendisini şu sıralar Brilliant Legacy'de çok beğenerek izliyorum =) Ders için aşağıdaki wallpaper'ı hazırladım. Biraz renkli olsun diye texture ve çeşitli renk ayarları kullanarak bu hale getirdim.