17 Şubat 2013 Pazar

Mim: Kitap okuma halleri..

Yeni bir mim ile karşınızdayım efenim. Asiruh çingum beni unutmamış yine, tam şurada mimlemiş beni. Tenk yuu efenim :')) Mimin konusu: Hangi şekil(ler)de kitap okursunuz?

Uykusuzluk problemi çeken biri olarak geceleri uyumaya çalışırken devamlı sağa sola dönüp duran biriyim. Ranzanın üst katında olduğumdan alt katta yatan kardeşceğizim çokça şikayet eder bundan :D Bunu uzun süre aynı şekilde kalamadığımı anlatmak için söylüyorum. Kitap okurken de durum aynı. Çok çeşitli hallerde okurum kitabı!


7 Şubat 2013 Perşembe

Güzel bir film izlemeye hazır mısınız?


I'll Teach You Love


Aslında film değil dizi ama bir bölümlük. Tek bölüm olduğu için film diyeceğim çünkü film tadındaydı, çok güzeldi. İzleyince göreceksiniz. Filmimizin adı We Teach Love veyahut diğer adıyla I'll Teach You Love.
 Dünyanın en zor şeyi, başkasının gönlünü kapmaktır  (Küçük Prens)

4 Şubat 2013 Pazartesi

Hakkımda bilinmeyenler..

Harmony'den mim gelmiş bana. Soru-cevap olduğundan yazması kolay oldu. Mim 200'ün altında takipçisi olan kişilere gönderiliyormuş. Bir de şu aşağıdaki fotoyu kullanmalıymışız. Amaç ne bilemedim. Önce kendinizle ilgili bir takım gerçek bilgiler veriyorsunuz sonra da bu yazının en sonunda yer alan 11 soruyu cevaplıyorsunuz ve son olarak paslayacağınız kişinin cevaplaması için 11 soru hazırlıyorsunuz. Bilmem anlatabildim mi?



Önce hakkımdaki gerçekler..

* Eğitim hayatım boyunca hiç ama hiç Takdir belgesi almadım hep teşekkür hep teşekkür… Çünkü eğitim hayatım boyunca hiç ders çalışmadım adam akıllı. Sınavlara okula giderken yolda çalışırdım veyahut bir ders öncesinden ders notlarına göz gezdirirdim. Hayatımın en zor yılı lise birdi. Matematik ve tarih en nefret ettiğim dersti. Yine de teşekkür almıştım. Sonra sözelci oldum mantık dersi beni mantıksız akılsız biri olduğuma inandırdı. Derslerde yaz yaz bitmezdi, sınavlardaysa bir kelime bile yazamazdım. O sene de teşekkür almıştım. Dedim ya hep teşekkür aldım hiç takdir alamadım. Okulu sevmeyenlerdendim ben. İşin acı gerçeği bu aslında. Hedefsiz gemiyim.