28 Şubat 2015 Cumartesi

Kore yemek rehberi :)

Facebook'ta Kore Turizm Organizasyon - Türkiye (KTO Turkey) sayfasını takip ediyorum, her ne kadar gezi programları, paylaşım yaptıkları fotoğraflar kıskanmama sebep olsa da takipteyim :) Geçenlerde "Kore'ye gitmek isteyen, giden, düşünen bireyler için müslümanlara özel lokanta rehberi" kitapçığını tanıttılar. Ben de tabii anında tepki gösterip istedim bir tane. İki gün sonra kargo kapımdaydı. Yolladıkları kargonun içeriğini görmek için aşağıdaki fotoğraflara tıklayarak büyük versiyonlarını görebilirsiniz. 


27 Şubat 2015 Cuma

Çekiliş sonuçları!!!

Hu huu!

İlk çekilişimin sonuçları açıklandı. Kazanan çinguyu tebrik ediyorum. Umarım seve seve kullanır hediyeleri :) 


3 numaralı yorumun sahibi BUKET AYDIN kazandı çekilişi, tebrikler Buket. Sakın o kupayı kırayım deme, benim yerime de kullan :) mydestinyblog@gmail.com adresine iletişim bilgilerini yollarsan birkaç gün içinde hediyeleri postalayabilirim. Ayrıca hediyeler arasında istemediğin yahut sevmediğin şeyler varsa ekstra bildirirsen onları da başkasına gönderebilirim, talihlisi var nasıl olsa :)) Bir sonraki çekilişte görüşmek üzere efenim, aksilik olmazsa bir dahakine kitap hediye etmek istiyorum :) 


24 Şubat 2015 Salı

Bu Bir "Teşekkür" Yazısıdır :)

Selamlar!

Dediğim gibi bu bir teşekkür yazısı. Teşekkür edilecek kişiyi çoğunuz tanıyorsunuz, kendisi yardımsever, hızır acil blogger Nefertiti :)) Blog açmadan önce bile takip ediyordum sanırım onu, açtıktan sonra bana her konuda destek ve yardımcı olan Nefertiti, gördüğüm kadarıyla sadece bana değil yardımına yetişebildiği herkese koşuyor. Birçok kez buna şahit olmuş biri olarak herkes adına Nefi'ye teşekkürlerimi sunuyorum :) 


23 Şubat 2015 Pazartesi

Çekiliş (Uzak Doğu temalı)

Selam!

Blogu ilk açtığımda her yıl bir çekiliş yapma hayalim vardı fakat bir türlü olmadı. Bugün ilk çekilişimi yapıyorum. Kısa sürecek, hemen sonlanacak bir çekiliş. Koreli mektup arkadaşımın bana yolladığı Kpop temalı hediyelerimi ödül olarak sunmak istiyorum. Çok fazla şey yok gördüğünüz gibi sırf bu yüzden kendime özel olarak satın aldığım, hiç kullanmadığım hala kutusunda duran uzak doğu temalı bitki çayı kupa bardağımı da ödüllere ekliyorum :) Fotoğraflar sayfanın altında ^^' 


19 Şubat 2015 Perşembe

Mersin'e kar yağdı!!!!

Mersin Kar Altında!

 

Sabah annemin "Kalk! Kar yağıyor!" uyarısıyla fırladım yataktan zira bu masum blogger hayatı boyunca hiçbir şekilde kar görmemiş zavallı bir insandır. Birkaç hafta önce sabahın kör saatlerinde hava eksilerde bir derecedeyken yine birkaç kar tanesi düşmüştü sokaklara lakin o zaman uykuda olduğumdan kaçırmıştım, uyandığımda günlük güneşlik bir hava vardı. Bu defa kaçırmadım zira şu saat oldu yerlerde hala kar var! :) Mersin'e kar yağdı yahu ne diyorsunuz! Tililili :)


mersin kar