7 Kasım 2015 Cumartesi

Mim: Fotoğrafın aklına düşürdükleri..

Huu! 

Yazmam gereken Ne Söylerdin mimi cebimde dururken yeni bir mim ile karşınızdayım. Deeptone tarafından şu yazıyla beraber mimlendim efenim. Mim, Heybemdeki Fotoğraf blogundan seçeceğimiz bir fotoğrafla ilgili birkaç kelam etmek. Ben kural ihlali yapıp iki tane seçtim ^^' 

sonbahar kuru yapraklar
Sonbaharın renkleri bile yeter..

Bu fotoğrafa bakınca aklıma ilk gelen şey maalesef romantik şeyler değil. Fotoğrafa bakınca önce sararmış dökülmüş yaprakların, renklerinin şahaneliğine hayran kalıyorum. Ardından gelen düşüncem tezatlık oluşturuyor ilk cümleyle lakin durum bu: Hemen ardından o kuru yaprakların üzerinde yürümek ne kadar zevkli olurdu çıtır çıtır sesler çıkardı diye düşünüyorum :) Romantik değil demiştim :)

3 Kasım 2015 Salı

J-Drama Öneriyorum: Bitter Blood

Jdrama önermeye geldim bu defa dostlar. Son zamanlarda izlediğim en güzel dizilerden biriydi Bitter Blood üstelik bu defa Kore değil Japon yapımı bir dizi. Diziyi uzun uzun anlatmayacağım kısa kısa bahsedip kaçacağım zira dizi zaten 12 bölümden oluşuyor anlatıp da seyir zevkini kaçırmak istemiyorum. Jdrama arayanlara henüz izlemedilerse önerip gideceğim :) 

Bitter Blood yeppudaa japon dramalar bölümünde online izleme ve mp4 indirme seçenekleriyle mevcuttur. Hatta direktoman sayfa linkini vereyim size: Bitter Blood Yeppudaa Çevirmen ve upload eden yeppudaa gönüllülerine teşekkürlerimi sunuyorum her zaman olduğu gibi. 

bitter blood jdrama
Bitter Blood kahramanları

Bitter Blood Konusu: Çaylak bir dedektif olan Natsuki Sahara ilk görev yeri olan Ginza Karakolu'na atanır. Aynı karakolda tesadüfen babası Akimura Shimao'nun da dedektif olduğunu öğrenir. 10lu yaşlarındayken anne ve babası ayrıldığı için babasıyla hiç görüşmeden büyüyen Sahara babasıyla aynı karakolda dedektif olarak karşılaşınca durumdan karşılıklı olarak hoşlanmazlar.


2 Kasım 2015 Pazartesi

[Konuk Yazar]: Yağmur Sonrası Okur Yorumu

Yıldız Yağmuru blogunun sahibesi Funda, bloguma konuk yazar oluyor bugün. Funda'nın görüşleriyle Sarah Jio - Yağmur Sonrası kitap yorumu...

yağmur sonrası - sarah jio


Herkese merhaba :)
Okumak için çok geç kaldığım bir yazarın kitabı ''Yağmur Sonrası''
''Hiçbir şey için geç değildir'' cümlesinin doğruluğunu unutamayacağım bir şekilde hatırlatan duygu dolu bir romandı benim için..

Gelelim kitabımızın, konusuna;
Birlikte büyüdüğü Gerard ile evlilik aşamasında, aynı zamanda hemşire olan Anne'nin hikâyesi bu. Anne, hayatının yolunda olduğunu ve gerçek aşkı ile evleneceğini sanırken yakın arkadaşı Kitty ile verdiği karar sonucu hayatı tamamen değişir. Her şeyi arkalarında bırakıp II. Dünya Savaşının ortasında sıkışıp kalmış Bora Bora adasına görev yapmaya giderler ve roman tam da burada başlar.