13 Ekim 2016 Perşembe

Yönetici Çocuk!

Başlığa bakıp da muzır şeyler düşünmeyin hiç zira başlıkta bahsettiğim kişi 12-13 yaşlarında olup kendisini apartman yöneticisi sandığı için bu lakabı tarafımızca hak etmiştir. Her şey bir gün bu veledin annemi apartmanda görüp, "Teyze bizim üst kattaki evden yanık kokusu geliyor. Ev yanıyor galiba. Yedek anahtarları birinde var mı acaba, gidip bakalım"demesiyle başladı. Velede de bak sen nasıl ilgili, afferin sana iç konuşmalarıyla insancıklar yanık kokusu gelen eve intikal etti ama bir şey çıkmadı. Olsundu! Çocuk duyarlıydı! 

Sonra bir gün yine bu çocuk yine bir duyarlılık; bahçedeki su açık kalmış, boşa akıyormuş. Anahtarı yanında değilmiş bizimkini alıp suyu kapatacakmış. (Bizdeki mod; yönetici gibi çocuk valla, aferin!) 

Daha sonraki gün  kapı çaldı, çocuk karşımızda. Yine bir duyarlılık yükleniyordu, hissediyorduk ailecek derken, çocuk: "Teyze bu anahtar kapıda kalmış. Hırsız girer dikkat edin!" Teşekkürler çocuk.
(Evdeki mod: Teşekkürler, aferinler, gülmeler ve kapanış) 

Ve yine geçenlerde apartmanda karşılaştık akşam olduğu halde kapıda oynayan çocuklara, "Bahçe dışına çıkmayın, yerlere çöp atmayın!" bla bla bla... 

Çocuğu her seferinde istisnasız sorumluluk dolu, duyarlılıktan kendini aşmış son derece yardımsever bir halde gördüğümüzden ve apartmanla ilgili her soruna müdahale edip çözüm bulduğundan adını yönetici çocuk koyduk :) Nerde bir sorun var bu çocuk çözümüyle birlikte orada bitiyor diyebilirim. Apartman yöneticisi olsa apartmana medeniyet gelir o kadar yani :) İşin şakası bir yana çok duyarlı bir çocuk maşallah :) Büyümüş halini hayal edebiliyor musunuz? Böyle bir nesil gelse keşke peşimizden. Yönetici çocuğun bir de ikiz kardeşleri var, onlar da pek tatlı pek konuşkan. Her karşılaştığımızda beni bahçedeki oyunlarına davet ediyorlar, sohbet edip hal hatır soruyorlar :) 

Bu da böyle bir blog postu olsun madem. Bloguma ciddi anlamda oturup bir şeyler yazmayı özledim. Okuduğum kitapları ve izlediğim kdrama'ları yazmak istiyorum ne zamandır fakat serde tembellik var. Çok acı, çağımızın vebası. 

Görüşürüz dostlar ^^' 

8 yorum:

  1. Böyle çocuklar varmış demek ki maşallah ona pek duyarlı ve yardım severiz ne mutlu onu yetiştiren ailesine dilerim her şey dilediği gibi olur yönetici çocuğun :)) Bekliyoruz seninde yazılarını inşallah sevgiler görüşürüz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla varmış =) Ucundan dönüş yaptım devamı gelir diye umuyorum ^^'

      Sil
  2. Yalnız o bi' yerden sonra çok fena sinir bozar gibi geldi ahahahah ^^

    YanıtlaSil
  3. Ahahah çok tatlı ya, bizde de olsa keşke ama burada çocuğu bırak kimse kimseyi tanımıyor da ilgilenmiyor da :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle :) Komşuların birbirini tanımama durumu hakikaten ilginç.

      Sil
  4. Ailesi ne güzel yetiştirmiş maşallah. Tembelliği bırakıp sık yazılar yayınladığın günleri iple çekiyorum çingu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı temenniyi senin için diliyorum ben de :') Ben en azından ara sıra yazıyorum. Sen de dönüş yap =)

      Sil

Hu hu!
Pek sevgili blog ziyaretçilerim. Lütfen sadece blog linkinizi bırakıp kaçmayınız. Kullanıcı adınıza tıkladığım zaman zaten blogunuza ulaşabiliyorum ben :) Blog linki yazıp kaçan ziyaretçilerin yorumlarını spam olarak işaretlediğimi bilgilerinize arz ederim^^