23 Aralık 2018 Pazar

2018 Z Raporu


Selam Hanımlar, Beyler, Romalılar! 

merhaba 2019!
2018'den 2019'a kaygılı fakat ince bir umutla geçiş... 

Ben geldim, bloğun sahibesi. 2018 yılını Z raporu ile kapatmaya geldim. Mesleğimi yapmıyor olsam da Z raporu almak bizim işimiz :) 2018 yılı blog için pek parlak geçmedi, tıpkı 2017 yılında olduğu gibi öksüz kaldı. Yazı yazmanın doruğunda olduğum halde buraları fazlasıyla ihmal ettim hatta bildiğin terk ettim. Blog mail adresime birkaç ayda bir gelen tatlı mailler olmasa burayı hepten unutacaktım. Bir ara bloglarda deli gibi “Yeni yıl mimleri” yazar, ne eğlenirdik. O günler biraz geride kaldı, herkes deli gibi yoğun artık. Heyhat. 2018 yılı sizin için nasıl geçti bilmem ama benim için hatta komple bizim için tek bir olay haricinde kötüydü.

20 Nisan 2018: Yağmurun çiselediği tatlı bir Nisan gününün öğle vaktinde ailemize küçük adam Selim katıldı. Gözlerini tüm ciddiyetiyle dünyaya açtı ve bir anda hepimizi etrafında pervane etmeye başladı. Ailedeki herkes bir şey oldu! Anne, baba, babaanne, dede, amca ve hala… Yeni sıfatlarımızı pek sevdiğimizi söylemeliyiz. Ortanca kardeş olmanın ötesinde ortanca halayım artık :) Neyse şimdi Instagram’daki yeni gelin ve yeni anne olmuş çılgın kadınlara bağlamadan bu paragrafa son vereyim aksjdsjsajsl Ha bu arada ailedeki doğum sırasına uyum sağlamak için Selim’i 10 gün önce doğurup Nisan ayına yetiştiren yengeciğime selam ederim :)) Sayesinde Aralık, Ocak, Şubat, Mart (x2) sıralaması bozulmadı ve Nisan ayı da doldu :) Yılın yarısında 6 kez pasta yiyeceğiz artık hdjsgf

2018 gerçekten türlü aksiliklerin yaşandığı bir yıl oldu bizim için. Hep bir sorun hep bir aksilik. Neşemizi kaybetmedik elbette ama çokça canımızın sıkıldığını inkâr edemem. Öyle veya böyle yıl bitiyor işte. Aslında 2018’den son bir gol daha beklemiyor değilim. Bir şey daha olacak ve öyle yeni seneye adım atacağız gibi görünüyor ama neyse. Kuruntu yapıyorumdur muhtemelen. Her şeyin hayırlısı diyen teyze moduna geçiş yapmak böyle durumlarda en iyisi :)

2019 yılından birkaç küçük –aslında büyük- beklentim var. Sadece beklemeyip üzerine adım atacağım şeyler bunlar. Umarım güzel sonuçlar alırım. Denemekten vazgeçmeyeceğim bir yıl olsun istiyorum. 2019 yılından tek korkum Haziran ayı. O dönem yine yeniden stresli bir kararın, yaşamsal değişim evresine geçiş yapabiliriz. En çok da bu dönem güzel geçsin istiyorum. Âmin. Âmin. Âmin.

2019 yılında sağlık ve huzur istiyorum. Azıcık da başka şeyler :) 2018 kötü geçti falan ama yeni yıl ruhu diye bir şey de gerçekten var. Sanki şahane bir yıl geçirmişim gibi 2019 yılına fazlasıyla umutlu ve heyecanlı adım atma telaşındayım. Kendime gelmeliyim, ruhumda birden peyda olan bu optimist, feci hayal kırıklığına uğramama sebep olabilir :)

Velhasıl-ı kelam sene bitiyor arkadaşlar. Herkese sağlık, huzur ve umut dolu bir yıl diliyorum. Aşsızlara aş, eşsizlere eş, işsizlere iş, evsizlere ev diliyorum :) Ha bir de n’olur şu kripto para dünyası kendini bir toparlasın, kendine gelsin; asabımızı bozmasın! 

Bence bu yazının şarkısı “budur” (Çünkü hayat…)

Sizin için 2018 nasıl geçti?

18 yorum:

  1. heeeeey tamamaaaa öyle olsun yeni yıl senin içiiiin :)

    YanıtlaSil
  2. 2019 bloglara ve yorumlara dönüşümüzün yılı olsun. Ben o mutluluğu berbat 2016 yılında tattım. Dünyalar tatlısı bir kız yeğenim var. Hala olmak efsana bir şey. Sağ kolumu istese al senin olsun der veririm o derece. 2018 son aylara kadar çok sorunlu değildi benim için. Fakat son 2 ay gider ayak canına okuyacağım dedi sanırım. Yeni yıl mimi dedin de gözlerim doldu. Hepimizin aynı zaman dilimimde bu kadar boş yine aynı dönemlerde bu kadar meşgul olması enteresan değil mi? Yeğeni öp kokla yakındaysa bütün sıkıntılar geçer gider. En azından bir süreliğine.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, lütfen 2019 blog yılı olsun, sizleri de yeni yazılarla bekliyoruz sayın La Fea :) Sen ve Nefi de yazı yayınlarsa kim tutar bu tayfayı diğerleri de gelir peşimizden :))

      Yeğen sevgisini fevkaladenin fevkinde yaşadığımız şu günlerde ne demek istediğini anlıyorum, aynı durumdayız :) Yeğenin tam mıncırmalık olmuştur şimdi oh :) Selim olmasa bu sene nasıl geçerdi bilmiyorum, bir gülüşüyle unutturuyor her şeyi sıpa :)

      2019'da bloglarımıza dönecek kadar keyifli bir yıl yaşarız umarım, ne diyeyim :)

      Sil
  3. Aynı meslekteniz desene. Boşver 2019 yılında yazarsın o zaman sende o zaman okuruz :)

    YanıtlaSil
  4. ay gozunuz aydin, yegen sahibi olmak da acayip tatli bir duygu :) ben de 2017'den beri minnos, mavis bir yegen sahibiyim :))

    umarim sen de artik sik sik yazarsin mydestiny'cim. blog dunyasini pek bi oksuz biraktik :D sevgiler, opucukler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tenk yuuu ^^ Hem de nasıl tatlış bir duygu, anlatılmaz, Allah bağışlasın yeğenleri :) 2019'da niyetim blogger'lığa dönüş, bakalım :) Hep beraber yazar okuruz umarım :)

      Sil
  5. Kolay gelsiiiin :)
    Ben de beklerim blog'uma, sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  6. 2018 oldukça sıkıntılı geçti benim için. Zaten yılın yarısını askeriyede geçirdim. Bu zaman dilimde gelecekteki yaşantıma etki edecek büyük problemler de yaşadım. Geçirmesen daha iyi olacaktı dediğim bir yıldı kısacası.

    Bu arada yeni yıl mimleri gibi yazılar gerçekten de kalmadı artık. Sanırım birkaç yıl öncesinin modasıydı, yaşantı ve bitti. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al bir 2018 mağduru daha :) 2019 çok daha güzel olur umarım ^^

      Mimleri severdik lakin büyük bir hızla tükettik sanırım *düşünceli emoji*

      Sil
  7. 2019 yılının çeyreği bitti bile, 2018 nasıl boş ise 2019 yılı da öyle geçiyor diyebilirim benim için. KEndi kendime kaldığım zamanlarda ilk açtığım blog seninki oluyor canım her seferinde keşke daha sık yazsa diyorum. Yüzümde hem tebessüm oluşturacağını biliyorum hem de yılların geçmesi kalemine nasıl yansıyacak diye merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Selin! Yorumunu her gördüğümde pek seviniyorum :) Keşke sen de yine yeniden kalemini oynatmaya başlasan. (Seninle özel olarak bir kpop faciası dedikodusu yapmalıyız:/ Ah...)

      Bu yazıyı ciddi manada bloğa dönüş yapmak üzere yayınlamıştım. Ama bak yeni senenin ilk çeyreğinin bittiğini haber veriyorsun. Şu tembellik, yoğunluk neler ediyor...

      #selocanblogyazsın der sevgilerimi iletirim! mucx!

      Sil
  8. Dedikodu iyi fikirmiş :) Birimizin sayfasında geçmişten günümüze Kpop, birimizinkinde de Kdrama tartışabiliriz aslında :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi :) Tabii önce kdrama dünyasına etkilii bir adım atmak lazım yine yeniden ;)

      Sil
  9. Ben resmen bloglarımızı çok özledim ya :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Wuhuu Lee! Nerelerdesin sen yahu? Sen de bloğunu terk edenlerdensin, özledik valla. Yavaştan bloglara dönüş yapalım bence, vakti geldi :)

      Sil
  10. Merhabalar.
    2000 milenyum yılı ve ardından gelen ve geçen diğer yılların Z raporlarına da bir bakın, hepsinin Z raporlarının bozuk çıktığını göreceksiniz.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  11. Artik insanlar vakit bulamiyor birçok aktiviteye

    YanıtlaSil

Hu hu!
Pek sevgili blog ziyaretçilerim. Lütfen sadece blog linkinizi bırakıp kaçmayınız. Kullanıcı adınıza tıkladığım zaman zaten blogunuza ulaşabiliyorum ben :) Blog linki yazıp kaçan ziyaretçilerin yorumlarını spam olarak işaretlediğimi bilgilerinize arz ederim^^