24 Şubat 2015 Salı

Bu Bir "Teşekkür" Yazısıdır :)

Selamlar!

Dediğim gibi bu bir teşekkür yazısı. Teşekkür edilecek kişiyi çoğunuz tanıyorsunuz, kendisi yardımsever, hızır acil blogger Nefertiti :)) Blog açmadan önce bile takip ediyordum sanırım onu, açtıktan sonra bana her konuda destek ve yardımcı olan Nefertiti, gördüğüm kadarıyla sadece bana değil yardımına yetişebildiği herkese koşuyor. Birçok kez buna şahit olmuş biri olarak herkes adına Nefi'ye teşekkürlerimi sunuyorum :) 



Asıl teşekkür etme sebebim blogumla ilgili. Wordpress'ten, blogspot'a taşınma işini son bir senedir istiyordum. Blogspot'un birçok özelliğini kıskanıyordum çünkü :) Tembellikten icraate geçemediğim için WP'de devam ediyordum lakin son zamanlarda daha kararlı bir mydestiny olarak ufak ufak blog aktarma işlemini başlatmıştım. Her seferinde aktarım hatası yaşıyordum; bir yeri aktarırken diğer yeri bozuyordum ve sorunun kaynağına inip çözüme ulaşamıyordum. Sürekli sil baştan yapıyordum ama hep sinirlenip tekrar tekrar başa dönüyordum. Aktarım hatasıyla cebelleşirken aklıma tebikisi bu konuda yardım alacak, danışacak tek kişi geldi: Nefertiti! 

Nefi, anında yardıma hazır ve nazır bir şekilde dönüş yaptı sağolsun, hatta yardım etmek yerine birebir kendisi yaptı aktarım işlemini. Tema tasarımına bile el attı yani daha ne olsun! :) Benim haftalardır (belki de aylardır) uğraşıp yapamadığım şeyi gayet yenilikçi bir yöntemle iki gün içinde halletti. Tüm bunları yaparken bitmek tükenmek bilmeyen sorularıma da itinayla ve sonsuz sabırla cevap vermesi dikkatimden kaçmadı tebikisi :) Velhasıl kelam Nefi olmasaydı ben üç beş aya falan anca taşınırdım buraya :D Bana bumerang daveti bile yolladı bu kızçe yahu, ne yapsın yani daha benim için :) 

Nefi! Çingu! Her şey için teşekkürler :) 

2 yorum:

  1. Aaaaaa... Ama çok mutlu oldum ki ben ♥ ♥ Yardım etmekten büyük zevk aldım. Sevdiğim ve değer verdiğim kişiler için uğraşmayı, yardımcı olmayı çok seviyorum. Elimden geldikçe ve gücüm yettikçe her konuda yardıma hazırım.

    Seni blogspotta görmek harika ^^ Bu özgür blog kavramı beni çok mutlu ediyor. Seviyorum. ve eminim ki sen de seveceksin. WP in kafasına estikçe değiştirdiği yönetim panelinden sonra sade ve çok kullanışlı panel içini açıyor insanın. Karmaşıklıktan uzak ve zorlayıcı değil. Ve en önemlisi de kısıtlayıcı değil :)

    Teşekkürünü kabul ediyorum ve ben de bu güzel yazı için teşekkür ediyorum. Mutlu ettin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Wuu çok hızlısın! :) Sayende daha özgür bir blog ortamındayım, ben teşekkür ederim tekrar tekrar :)

      Sil

Hu hu!
Pek sevgili blog ziyaretçilerim. Lütfen sadece blog linkinizi bırakıp kaçmayınız. Kullanıcı adınıza tıkladığım zaman zaten blogunuza ulaşabiliyorum ben :) Blog linki yazıp kaçan ziyaretçilerin yorumlarını spam olarak işaretlediğimi bilgilerinize arz ederim^^