2 Ekim 2017 Pazartesi

Bir kitap kulübüm bile yok; anlıyor musun?

Bugün iki sezondur üyesi olduğum kitap kulübünden ayrıldım. Yaz tatilinde okumak için belirlediğimiz dokuz kitaptan sadece üçünü okumuş olmak, okuma şevkimi biraz kaybetmiş olmak ve içerik yazarlığından okumaya fırsat bulamamak beni gruptan ayrılmaya itti. Hem bir rahatladım, oylama ile seçilmiş kitapları değil keyfime göre seçeceğim kitapları okuyacağım moduna girdim hem de her ay toplanıp tek kitabı onlarca farklı bakış açısıyla değerlendiremeyecek olmaktan ötürü üzüldüm. Sohbet - muhabbet de cabası tabii. Alışmak lazım. 

Bu arada bir çılgınlık yapıp hikaye-öykü tarzı şeyler yazmaya, denemeye karar verdim. Yeteneğin y'si yok ama olsun, denemek hiç yoktan beceriksizliğimle eğlenmek istiyorum. Kitap kulübümüzde ciddi bir emek ve heyecanla yaz başından bu yana düzenli olarak kitap yazan bir arkadaş var. Heveslendirdi beni doğrusu. Denemekten zarar çıkmaz diye düşünüyorum :') Burada paylaşır hunharca eğleniriz artık. Bekle beni blog! 

Öyle işte sevgili blog. 

o halde; mydestiny çu! 

9 yorum:

  1. O zaman sizi pek yormayacak olan blog sözlük kitap okuma grubuna davet ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimde bekleyen kitapları bitirdikten sonra dahil olmayı planlıyorum, bakalım :)

      Sil
  2. Vaktim olsa bir şeyler yazma işini etkinlik gibi bir şey yapalım, paslaşalım derdim ama, ı-ıh. Biliyorum kendimi kesin yan çizerim asdfghjk Neyse sen yaz, buraya da mutlaka at, ben de özenen gözlerle okuyayım ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eh güzel olurmuş doğrusu sevgili badi'cim. Sizler de yazın, ben de okumak istiyorum :)

      Sil
  3. heey yaz tabiii öykü yaaaaa :)

    YanıtlaSil
  4. Bende hep bir kitap klübum olsun istemişimdir ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çevrenizdeki kitap okumayı seven kişilerle birlikte mini bir kulüp oluşturabilirsiniz aslında :)

      Sil
  5. Blogunuzu zaman zaman ziyaret ediyorum. Çok güzel çalışmalarınız var. Başarılarınızın devamını dilerim. Benim de daha dört aylık bir blogum var, bu konuda çok bilgi sahibi değilim. Benim blogumu da zaman zaman ziyaret etmek ve yorum yapmak suretiyle desteklemenizi bekliyorum. İyi çalışmalar dilerim.

    YanıtlaSil

Hu hu!
Pek sevgili blog ziyaretçilerim. Lütfen sadece blog linkinizi bırakıp kaçmayınız. Kullanıcı adınıza tıkladığım zaman zaten blogunuza ulaşabiliyorum ben :) Blog linki yazıp kaçan ziyaretçilerin yorumlarını spam olarak işaretlediğimi bilgilerinize arz ederim^^