10 Şubat 2011 Perşembe

Secret Garden~

secret garden fanart

Dün nihayet son bölümü izledim ve finali yaptım. Finali çok güzeldi. Hatta o kadar güzeldi ki extradan çekilen 2 bölüm bana gereksiz geldi. Umarım hayal kırıklığı olmaz.

Hiç yazasım yok ama bu güzel diziyle ilgili blogda bir şeyler olsun istiyorum.


Diziyi izlerken her bölümden resim çektim. Her bölüm için bir çalışma yapmayı istiyordum. Şimdilik sadece bir çalışma yaptım.

*Kim Joo Won'a ilk bölümler çok fena sinirlendim. Hele o çanta olayında! Nasıl bir çantaysa da artık dizideki tüm erkeklerin dikkatini çekti. En tatlı ve içten tepkinin Oska'dan gelmesi niyeyse şaşırtmadı beni :P

*İlk bölümlerde sinir olduğum diğer bir karakter ise; Yoon Seul. Sonradan çok sevdiğimi itiraf etmeliyim. Hele 14. bölümde Ra Im ve Joo Won'un konuşmasını bölen kızı ortadan kaldırması süperdi. :D

*Dizi/filmlerde ki yan roller en az başrol kadar önemli ki bu dizide örneğini gördük. Yoon Sang Hyun'u ilk "My Fair Lady" dizisinde izlemiştim, o dizide de özellikle sahte kahkahalarıyla çok tatlıydı :P Oska, yan roldeydi güya, ama nasıl bir hayran kitlesi yarattı haberi yok. Oska çorapları gerçekten de satışa çıkmış mesela :D Ben de istiyorum :D :D

*Bir yönetmeni baştan sona sevemedim ben :D Bence çok çirkindi. Son bölümdeki o hali de neydi öyle?! Sakalları kesince daha da çirkin olmuş. :D

*Sekreter Kim!! haha :D :D En favori karakterim benim!! Mızmızlanışı, saçları, omuz hareketi, yüzündeki ağlak ifade ve ilk bölümlerde yazdığı mektubun tee son bölümde karşısına çıkması! Çok başarılı bir karakterdi.

*Han Tae Sun, bir oppanın kayışı :D :D Gay olduğunu söylediğinde "hadi be!" diyen çok olmuştur heralde :D Gay mey, dizide eğlenceli karakterlerden biriydi bence. Yoon Seul'e "teyze" demesi ve onu kıskanması komikti :D

*İtalyan ustamız vardı bizim bir de değil mi :D :D :D İtalyan Usta ve meşhurrr avukat :D :D

*Ruh değişimleri her defasında komikti. İlk tepkiler oldukça eğlenceli ve başarılıydı. Sürekli özür dileyen Ra Im'in bedeni, kendini beğenmiş Joo Won'un ruhuyla tanışınca nasıl kendinden emin güçlü bir hale geldi öyle. Tabii, Joo Won'un bedeni de bir o kadar ezik :D

*10. bölüm sanırım favorilerimdendir. O çekim sahneleri neydi öyle Allah'ım :D :D Joo Won süper komikti!! Burnundaki ben, yerde çamur var diye adamın üstüne düşmesi... :D :D :D


secret garden


Diziyi izlerken twitter'ın cılkını fazlasıyla çıkarmışım sanırım.. İşte Secret Garden twitlerim:

"Eğer yakışıklı, uzun boylu ve çok para kazanıyorsa; oppa'dır!" (SG - Ep4)

"Dünyada 250 ülke var ve ben beş dil biliyorum. Yine de ilişkimizi tam olarak tanımlayacak bir kelime bulamıyorum" (S.G. / Ep5)

-Oska- çorabı istiyorum xd

Bu Oska öldürecek beni gülmekten!! xd xd

Off Gil Ra İm'in ruhu çok ezikmiş yaw, Hyun Bin hiç bu kadar ezik olmamıştı heralde :D

JW:Seni kim büyüttü, geçimini kim sağladı? GR:Tek başıma büyüdüm, devlet sağladı. Bomba cevap JW: Demek bütün vergilerim sana gitti! GR:Pişman mısın? JW: Daha çok öderdim, seni geçindirdiklerini bilseydim!!^^(SG-ep8)

"O italyan terziyi geberteceğim!!^^ (Secret Garden - Gil Ra Im - EP8)

Bugün yumurta çalan yarın tavuk çalar! (S.G. Joo Won )

Yeni eşofmanımız hayırlı olsun^^ Fransa'nın güneyinde yaşayan natüralist terziye teşekkürler, o eşofmanı tek tek işlediği için xd (S.G-EP10)

Seninle olmak zor olacak, biliyorum.. Fakat, sensizliğe kıyasla seninle olmak acıyı daha katlanılabilir kılıyor. (S.G / Gil Ra Im / EP14)

Yağmur yağıyor, Gil Ra Im ile Kim Joo Won yine değişmiş midir, acaba? :))))

"Amanınnnn, burada bir Romeo varmış!!" (Secret Garden - Ep17 "Sekreter Kim") :D :D

15 gün geçti.Bu kadın hala derin uykuda.Yüzünü böyle huzurlu görünce şu an rüyasında ben yokumdur.Belki de bu yüzden şu an beni bekliyordur. (Secret Garden - JooWon, Ep17)

Cemiyet lideri Kim Joo Won'dan ilk ve son defa mektup alacak uzaylı fakir bir komşu, sadece sensin.(Secret Garden, Joo Won'un mektubu, EP17)

"Bu dünyada tek sen yaşamıyorsun. Neden insanların göz zevkini bozuyorsun?" [Han Tae Sun - Secret Garden, Ep19] :D :D :D

Son bölüm twitimi yazmıyorum, izlemeyenler için büyük bir spoiler olur :D :D





***

 Rüyanda… seni bu kadar rahatsız eden nedir?
Rüyalarımda… sen varsın.
Rüyalarında bile… benimleyken mutsuz musun?
Öyle olsa bile…Gel.
Yarın da.
...Öbürgün de.
(Secret Garden - Ra im&Joo Won iç ses / EP12)


-mutlu son-


12 yorum:

  1. ya yine hatırladım tekrar izleyesim geldi .ne dizimiş arkadaş her sözü benliğimde yer etmiş .böyle bir dizi daha çıksın yoksa secret garden sendromunda kalacağım :)
    çok güzel olmuş ellerine sağlık :=)

    YanıtlaSil
  2. Bence de en az bu dizi kadar güzel bir dizi çıkmalı yoksa halimiz kötü!! :D Teşekkür ederim :P

    YanıtlaSil
  3. Sonradan gösterilen 2 bölüm dizinin farklı sonları değil zaten, 20 bölümün özeti bir film gibi. Fazladan bir şey yok yani :)

    Secret Garden hakkında o kadar çok şey yazdım ve o kadar çok konuştum ki artık kuracak cümlem kalmadı :D Bu seferlik "ellerine sağlık yazı için" diyebiliyorum sadece ^^

    YanıtlaSil
  4. Özel 2 bölümü izleyesim de yoktu zaten, fazla bir şey olmamasına sevindim:))
    Secret Garden hakkında o kadar çok yazı okudum ki ben de!! Yılın dizisi oldu mübarek, herkes yazdı yazdı bitiremedi:)) Hepsini de zevkle okudum tabi orası ayrı:)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel paylaşım çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. bu dizinin bittiğine hala inanamıyorum çünkü içimdeki secret garden bitemedi:((

    YanıtlaSil
  7. Herkesi kalbinden vuran bir dizi olmuş Secret Garden:)) Biraz daha sürmesini isterdim şahsen, ama böyle tadında bitmesi de güzel oldu. Kore dizilerinin en güzel yanı tadında bitmesi^^ Bloğuma ilk yorumun sanırım tarih, hoşgeldin:)

    YanıtlaSil
  8. kore aşığı16 Mart 2011 01:50

    ben park jung min hayranı olan bir kore fanı olarak sesnin anlatımından onu ve yaptığın bir resmi görneyi çok isterim umarım yaparda beni happy yaparsın canım bu resimde bana özel olsa ^^=^^ bak bağımlı oldum koredelime uğrarken sana da kesin uğruyorum

    YanıtlaSil
  9. Sen söyleyince duydum bu elemanın adını :P SS501 üyesiymiş. Kore müziğini çingular sayesinde takip ediyorum, bu elemana denk gelmemişim daha. Birgün Jung Min çalışması yaparsam sana gelsin, şimdiden söylüyorum bak:))

    YanıtlaSil
  10. Yaa, yorumunu okumak bile etkiledi beni. Çok çok sevdim ben bu diziyi. Gil Ra İm çok şanslı bir kadın, Kim Joo Won gibi bir erkeği kendine aşık etti ve karısı oldu. Kendisi d e çok mutlu oldu, kocası da çok mutlu oldu. Sonundaki üç bebe de çok yakıştı ya diziye. Çok şrindi herkes. Ben de oskanın hayranı oldum ya, Oska'nın başka dizisi var mı, ben mutlaka izlemek istiyorum o diziyi..

    Bir soru da finalden sonra çekilen iki bölüm dediniz de, final onların çocuklarını uyuttuktan sonra birbirileirne sarılıp üstteki fotodaki gibi. ,öyle bitti değil mi?
    sonra da izleyicilere mektup diye bir bölüm çekip oyuncalarla röpörtaj vermişler, o deği lm i bahsettiğiniz.
    Ben secret garden'ı o kadar çok sevdim ki, blogumda ona çookça geniş bir yer ve bolca fotoğraf ayırdım. Yorumlarınızı beklerim sevgili Koresever :)

    Teşekkürler...

    http://bendengecenkikayeler.blogspot.com/2012/08/kore-dizisi-secret-garden.html

    YanıtlaSil
  11. Final o bahsettiğin sahneyle bitti, özel bölümden kasıt oyuncu röportajı ve dizi kolajıymış. İzlemedim bile. Oska'nın bir dizisini daha izlemiştim adı: Take Care of the Young Lady, öneririm eğlenceliydi :) Bir de One Mom and Three Dads dizisi var henüz izlemedim ama güzelmiş öyle diyor yorumlar =)

    Bloguna ugrayacağım ilk fırsatta =)

    YanıtlaSil

Hu hu!
Pek sevgili blog ziyaretçilerim. Lütfen sadece blog linkinizi bırakıp kaçmayınız. Kullanıcı adınıza tıkladığım zaman zaten blogunuza ulaşabiliyorum ben :) Blog linki yazıp kaçan ziyaretçilerin yorumlarını spam olarak işaretlediğimi bilgilerinize arz ederim^^