25 Haziran 2011 Cumartesi

Şair ceketli çocuk, unutmadık...


kazım koyuncu wallpaper duvar kağıdı


"Bu arada; hiç başımızdan eksik olmayan gökyüzüne, günün karanlık saatlerine, ara sıra kopsa da fırtınalara, bir gün boğulacağımız denizlere, eski günlere, neler olacağını bilmesek de geleceğe, kötülüklerle dolu olsa bile tarihe, tarihin akışını düze çıkarmaya çalışan tüm güzel yüzlü çocuklara, Donkişotlar 'a, ateş hırsızlarına, Ernesto "Çe" Guevara'ya, yollara-yolculuklara, sevgililere, sevişmelere, sadece düşleyebildiğimiz olamamazlıklara, üşürken ısınmalara, her şeyden sıcak annelere, babalara ve tadını bütün bunlardan alan şarkılara kendi sıcaklığımızı gönderiyoruz. Kötü şeyler gördük. Savaşlar, katliamlar, ölen-öldürülen çocuklar gördük. Kendi dilini, kendi kültürünü, kendisini kaybeden insanlar, topluluklar gördük. Yanan köyler, kentler, ormanlar, hayvanlar gördük. Yoksul insanlar, ağlayan anneler, babalar, her gün bile bile sokaklarda ölüme koşan tinerci çocuklar gördük. Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya."
[Kazım Koyuncu]

13 Haziran 2011 Pazartesi

49 Days / 49 gün~

49days fanart

Misa dizisinde edindiğim tecrübeyi unutmuş olmalıyım ki bu dizide epey ağladım, strese girdim. İlk bölümden itibaren feci sarıp sarmalıyor seyirciyi, şahsen izlediğim diğer dizilerin bir kenara ittim ve deli gibi 49Days seyrettim! Dizinin konusuyla ilgili ayrıntılı bilgi için sarangni.info 49Days sayfasını inceleyin lütfen.

Spoiler verebilirim emin değilim. Diziyi izlemeyenler yazıyı okumasın ya da göz gezdirsin. İzlemeyenler için tavsiye ediyorum, güzel bir dizi; izleyin^^

4 Haziran 2011 Cumartesi

Bu aralar neler izliyorum?

Bu aralar birkaç dizi birden izliyorum. Sınavlar bitince rahatladım ve başladım hepsine birden, duramıyorum! :D 2011 yapımları özellikle çok güzel.
greatest love fanart


The Greatest Love: Yılın en güzel dizisi kuşkusuz! Secret Garden için de aynen bu ifadeyi kullanmıştım :D Hakkını yemeyelim ikisi de şahane. Aslında izlerken arada Secret Garden geliyor aklıma. Çünkü çok ince benzerlikler var. Dizi öyle eğlenceli ve komik ki anlatasım yok resmen :D Direkt izleyin, gülün eğlenin. İzlediğinize asla pişman olmayacaksınız. Çok sevdim diziyi. Yukarıda gördüğünüz sahneler çok güzel ve komikti. Dok Go Jin nasıl güzel bir karaktersin sen öyle :D Cha Seung Won'un daha önce dizi/filmini izlememiştim, bu ilk oluyor. Bu dizi bitince hemen City Hall'a başlamayı düşünüyorum. Bu adamı bundan sonra takip ederim ben:)) Gong Hyo Jin zaten çok sevdiğim bir oyuncu. İkisi bir araya gelerek müthiş uyum sağlamışlar. Daha önce diziyle yazı yazan arkadaşlara paslıyorum sizi, okuyun lütfen. Metropol Günlüğü Lee ve Kimbapsushi Ayrıca dizinin müzikleri için -şuraya- diziyle ilgili birbirinden güzel gif'ler için ise -şuraya- tıklayın :)

3 Haziran 2011 Cuma

Mim'lendik^^

Bana paslanan ikinci mim konusu. İlki Nefertiti'den gelmişti, bu defa ise yepyeni bir blogger'dan geliyor mim. Sevgili hayal unni beni mimlemiş. Teşekkür ediyorum ve başlıyorum...

Hayalindeki meslek nedir?

Her zaman hayalinde mesleği olan kişilere imrenmişimdir. Çünkü çocukluktan bu yana hiç öyle bir hayalim olmadı. Hep değişken bir yapıya sahiptim bu konuda. Çocukken avukat olmak istiyordum, ki beni az tanıyan insanlar "Sessiz, sakin, kendi halinde çekingen biri" diye tanımlar" Kısacası, avukatlık ve ben alakasızdık. Ailede ise "kızlar için en ideal meslek; öğretmenliktir!" düşüncesi vardı ve bana en uzak olan meslek grubu. Okulu seven bir öğrenci değilim ben :D Bir de kalkıp öğretmen mi olacaktım, hiç! Şu sıralar maliye bölümünde okuyorum. Kafam esti yazdım. Hayalimde ise yeni yeni gelişen bir meslek var. Fotoğrafçılık. Ama malesef Mersin Üniversitesinde fotoğrafçılık bölümü aktif değil, yoksa bu yıl yetenek sınavlarına girecektim. En azından fotoğraf makinem var ve sülalenin fotoğrafçısıyım :P Hobi olarak devam etmesi güzel.