23 Haziran 2015 Salı

[Mim]: Bir kitap olsaydım..

kitap
Çen şirine!!
Kitap okumaya yoğunlaştığım şu günlerde Nana'dan kitaplarla ilgili mim gelince pek sevindim. Bir kitap olsaydım eğer nasıl bir şey olurdu onu cevaplayacağım şimdi sizlere. Hadi bakalım! 


Kitabın Adı Ne Olurdu?
- En zor soru bu. Oturup kitap yazsam dahi böyle bir şeye karar veremem çevremdekilerden yardım isterim sanırım. Aklıma seçenekler gelse bile tek seçeneğe düşüremem hayatta.. Bu nedenle şimdilik kitabın adı 'Bu olurdu!' diyemiyorum. Kararsız bir bloggera denk geldi soru.

Nasıl Bir Kitap Olsun İstersin?
- İçinde insanların hayatına dokunan, iz bırakan bir hikaye anlatılsın isterim. Okuduktan sonra günlerce üzerinde etkisini hissettiğiniz kitaplar vardır ya öyle işte...  

İnsanların okuduktan sonra kütüphanesinde daimi olarak tutacağı, ara sıra aklına geldikçe açıp tekrar tekrar göz gezdireceği, altı çizili satırlarını okuyacağı, kitap tavsiyesi isteyen kişilere önerebileceği bir kitap olsun isterdim :) 

Kime İthaf Olurdun?
- Aileme ve kuzenlerime :)

Kapak Resmi?
- Kapağı bizzat kendim photohopta oluştururdum. Sade bir şeyler olsa güzel olur. Daha önce ablamın yazdığı birkaç öyküye kapak yapmışlığım var, neden kendi kitabıma da yapmayayım ki? 

Önsözünde Neler Yazardı?
- Ablama ya da abime yazdırırdım önsözü. Onların kalemi bana nazaran çok daha kuvvetli ve tecrübelidir. 

Arka Kapak Yazısı Ne Olurdu?
- Elinizden bırakmadan okuyacağınız, bitmesin diye çırpınacağınız bu romanı asla unutmayacaksınız! (Tamam abartmış olabilirim lakin öyle bir kitap olmak isterim)

Şimdi geldik mimi paslamaya. Yazarlar mı bilmem ama bu mimi Miss Nefertiti'ye ve Kore Delisi'ne paslıyorum. Kolay gelsin! 

2 yorum:

  1. Ən çox da özünün hazırlayacağın kapak resmini gösrmək istərdim. :)) cavab üçün təşəkkürlər. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ni dimek efenim her zaman ;)) Ben teşekkür ederim mim içün.

      Sil

Hu hu!
Pek sevgili blog ziyaretçilerim. Lütfen sadece blog linkinizi bırakıp kaçmayınız. Kullanıcı adınıza tıkladığım zaman zaten blogunuza ulaşabiliyorum ben :) Blog linki yazıp kaçan ziyaretçilerin yorumlarını spam olarak işaretlediğimi bilgilerinize arz ederim^^