10 Haziran 2015 Çarşamba

Öneriyorum: Falling For Innocence 2015

falling for innocence 2015

Geçtiğimiz günlerde size Falling For Innocence dizisinin konusunu ve ilk bölümünü yazmıştım. O günden beri her gün bir iki bölüm seyrediyorum. Az önce dizi bitti. Yüzümde tebessümle izledim finali, çünkü senaristler finali baltalamadan yapabilmişlerdi. Diziyi gönül rahatlığıyla öneriyorum, oyuncuları ve konusu gayet iyiydi. Diziye biraz daha detaylı bakacak olursak..



Kang Min Ho: Esas Adam!
Kendisi dizinin esas adamı Kang Min Ho olur nam-ı diğer "Şirketlerin Seri Katili" ilerleyen zamanlarda ise "Divane Başkan" olarak anılır. Esas adamımız, ellerinde çiçekler kapında sırılsıklam modunda bu fotoğrafta. Kang Min Ho, başlangıçta dediğim dedik, acıması olmayan hayır kurumlarını bile yeri geldiğinde acımasızca dağıtan sadece "para ve intikam" odaklı yaşayan genç bir iş adamı. Yıllardır beklediği intikamı almak için amcasının karşısına çıkar ve amcasının babasından hileyle aldığı şirketi parçalamak için elinden gelen her şeyi yapar. Kang Min Ho, aynı zamanda genç yaşına rağmen kalp hastasıdır ve sadece 1 ay ömür biçer doktorlar. Kang Min Ho, bir ay içinde intikamını alabilmek için işlerini hızlandırır ama işler istediği gibi gidecek mi? Ömür bitmeden intikam alma derdindeyken kritik bir anda fenalaşır ve hastaneye kaldırılır. Ya ölecek ya kalp nakli yapılacaktır.
falling for innocence sung jung
Esas kadın Soong Jung. Soong Jung dizinin en güçlü karakteri diyebilirim. Büyük bir şirkette baş sekreter olan Soong Jung, esas adamımız Kang Min Ho'nun ortaya çıkmasıyla hareketli bir hayata geçiş yapar. Polis olan nişanlısı vur-kaç olayında vefat edince, tüm acısına rağmen gülümsemeye ve işine devam etmeye çalışır. Acısını içine gömerken diğer yandan şirketi parçalamak üzere ant içmiş olan Kang Min Ho'ya sekreterlik yapmak zorunda kalır. Bir yanda kendi patronu diğer yandan yeni patronu Kang Min Ho ve şirket içi savaşlar, özel hayatındaki acılar ve Kang min Ho'nun dengesiz hareketleri derken Soong jung kendini bir şirket savaşının ortasında bulur. Ölen nişanlısının acısını atlatıp hayata devam etmeye çalışırken aynı dönemde hayatına girmek isteyen iki önemli erkek olur. Kang Min Ho ve 24 yıllık arkadaşı Lee Joon Hee. Soong jung ne yapacak? 

Lee Joon Hee
Dizinin sinsi, ve kötü adamı Lee Joon Hee. Aslında dizinin bir nevi ikinci adamı Lee Joon Hee ama dizilerdeki klişe ikinci adama uymuyor çünkü o çok sevdiğimiz, üzüldüğümüz ikinci adamlardaki karater ve kişilik bu adamda yok. Kendisi saf kötüdür. Babasının fakirliğinden, maddi olanaksızlığından daima utanan ve ezikliğinin sebebini buna bağlayan Lee Joon Hee, dizi boyunca Kang Min Ho'ya bela olmaya yeminli bir karakter. Dizi boyunca kendisine çeşitli sıfatlar yakıştırabilirsiniz. Zira çok fena şeyler yapıyor. Pislük! 

yardımcı karakterler
Dizinin yardımcı karakterleri Dedektif Nah ve Sekreter Woo Shik. Öndeki dedektif ablamız oluyor. Dizi boyunca Dong Wook'un katilini bulmak için büyük bir çaba harcadı ve sonunda bingo! Hakladı pis katili! Sekreter abimiz ise tebikisi Kang Min Ho'nun sekreteri. Bir gram tecrübesi olmadığı halde kadınlar ve ilişkiler hakkında ahkam kesip durdu dizi boyunca. bir bölümde Kang Min Ho'ya kış kış cinler minvalinde hareketler yaptı çok güldüm o sahnede :))) Her dizide bulunan başkan ve yardımcısı klişesi gördüğünüz üzere bu dizide de var :)

Karakterlerimiz bu kadar. En önemlilerini yazdım gerisi yardımcı hep. diziyi çok severek izledim öyle ki her karakter için ayrı duygular besledim. Lee joon Hee'yi boğmak, Kang Min ho'yu arada azarlamak suretiyle de olsa bağrıma basmak Soon Jung'a ise sarılıp her şey geçecek demek istedim :) 

Soon Jung'un nişanlısını kaybettikten sonra, Kang min Ho'nun ise kalp nakliyle kefeni yırtıp şirkete bambaşka bir karakter ve kişilikle dönmesiyle dizi hareketlendi. Kang min Ho önceden şirketi parçalayıp amcasından intikam almak isterken sonradan (kalp ameliyatından sonra) amcasının müşkül durumda olmasına bile merhamet gösterebilecek bir adama dönüştü.

lee joon hee
O saçlar delirtti beni dizi boyunca! Uyuz nappun namca!

Lee Joon He kötü bir karakter olduğu için şirkete başkan olma niyetindeydi ki bir noktadan sonra acayip güçlendi. Adam iyi karakterli biri bile olsa dizi boyunca sinir olacaktım bence çünkü saçları inanılmaz derecede uyuz bir görüntü kazandırıyordu adama. Normalde kötü bir karakter iyi birine dönüşünce saçları efendi bir görünüme kavuşturulur ya da iyiden kötüye geçiş yapılınca saçlar havaya kalkar ya bu adamda o yoktu işte. Efendi görünümü altında sinsice dolaşan bir karakter olduğu için saçı da böyleydi. Bu saça iyi bakın, bu saçın adı artık 'Efendi görünümlü sinsi karakter saçı' artık :D Av köpeği olmaktan sıkılıp başkan olma hayaliyle ittifak kurduğu kişiler tarafından yine yeniden av köpeği oldu. Başkan olmak istiyordu delicesine lakin #senibaşkanyaptırmayacağız timine takıldı. Tam da seçim döneminde ne kadar ironik di'mi bu tarz sahnelerin denk gelmesi? #senibaşkanyaptırmayacağızLeeJoonHee [Diziyi izlerken modum buydu, seçim döneminde izlemiş olmamın yan etkisi bu hashtag oldu:)]

kötü saç imajı iyi saç imajı
Kötü ve iyi arasındaki fark işte :)) 
Kang Min Ho, dizinin başlangıcında saf kötüydü, acımasızdı, paradan ve intikamdan başka bir şeyi görmeyen gaddar bir karakterdi. Ameliyat olunca, hayata ikinci kez gözlerini açma şansını bulunca daha iyimser efendi bir adam oldu ve fotoğrafta da göreceğiniz üzere imajı da bu yönde şekillenerek efendi bir görünüme kavuştu :) Kötüysen saçlar havalı, iyiysen efendi! 


dedektif Wendy!

Dedektif Nah ya da Kang min Ho'nun tabiriyle Wendy, yakın arkadaşı Dong Wook'un ölümünü daima şüpheli bulduğundan olayı kapanmasına rağmen araştırmaya devam eder. Kang Min Ho, mistik bir şekilde olaya dahil olur ve olayla ilgili önemli detaylar vererek davaya yardımcı olur. Kang Min Ho ve Wendy'nin her sahnesini eğlenerek izledim, Kaptan Kanca ve Wendy şeklinde güzel bir ikili oldular :)

ajuşi


Bu ajuşiyi seviyorum, her rolün altından usta bir şekilde kalkıyor. Dizide ölen Dong wook'un babası rolündeydi. Oğlu öldükten sonra dahi neşesini kaybetmedi hüzünlü ama mutlu bir şekilde Soon jung'a kol kanat gererek yaşadı. Kang Min ho ile olan gönülden bağları sayesinde ikilinin sahnelerini severek izledim. Yüce gönüllü, müşfik bir karakterdi :) Kang Min ho'nun adamın sesini taklit edişini duymalısınız, tıpkısını yapıyor! :))

sevgilileri ayırma
Nasıl eğlendim!
Sevgililer günü geldiğinde sosyal medyada sıkça görülen, kişilerin, "El ele tutuşan çiftleri ayırmak istiyorum!" ya da "Bugün el ele gezen tüm çiftlerin arasından geçmeyi planlıyorum!" tarzı sitemlerinin can bulduğu bir sahne! Nasıl güldüm izlerken :) Kang Min Ho, Soon Jung şehri terk edip şirketten de ayrılınca az biraz kafayı yedi aşktan ve böyle delilikler yaptı :))

kang min ho falling for innocence

Çok eğlenceli bir karakterdi gördüğünüz üzere. Kesinlikle diziyi izleyenler Kang Min Ho'yu sevecek, biliyorum! Gözünüz kapalı başlayabilirsiniz diziye :)

falling for innocence replik
Bu da ekstra olsun :) Diziden minik bir replik daha ^^'

kang min ho & Soon Jung

İlk bölümünü sevdiğim diziler sonuna kadar her zaman güzel gitmeyebiliyor. Falling For Innocence baştan sona çok severek izlediğim bir 2015 kdraması oldu. Bitince boşlukta kalmadım hiç ama çünkü konusunu çok sevdiğim ve merakla beklediğim dizi olan My Love Eun Dong dizisi başladı, ilk fırsatta onu izleyeceğim. Ayrıca Masked Prosecutor hala devam ediyor :)

Falling for Innocence güzel dizi. Öneriyorum, izleyin sonra gelin tenk yuu diyin bana ;') Çeviri ve paylaşım için yeppudaa'ya çok teşekkürler. Yine bir zeyra paylaşımı izledim, yeppudaa deyince aklıma ilk gelen şeylerden biri zeyra :)) 

4 yorum:

  1. Xanım qız salam. Sizi mimlədim. ;))

    YanıtlaSil
  2. Sonu güzel biten bir dizi he! Korelilerde çok göremediğimiz bir özellik :) İzleme listeme aldım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın :) Nadir bulunan bir durum, kaçırma ;))

      Sil

Hu hu!
Pek sevgili blog ziyaretçilerim. Lütfen sadece blog linkinizi bırakıp kaçmayınız. Kullanıcı adınıza tıkladığım zaman zaten blogunuza ulaşabiliyorum ben :) Blog linki yazıp kaçan ziyaretçilerin yorumlarını spam olarak işaretlediğimi bilgilerinize arz ederim^^