22 Ekim 2015 Perşembe

Because It’s the First Time [İlk Bölüm]

because it's first time 2015
Poster sevimli ama içeriği?
Because it's the First Time 2015 Kore dizilerinden efenim. Az önce Yeppudaa'da gezinirken gözüme ilişti hadi bir indireyim dedim. Yeppudaa henüz iki bölümü eklemiş ki sanıyorum yeni başlayan bir dizi. Hepi topu 8 bölüm yayınlanacakmış. İsabet olur. 

Because it's the First Time konusu; altı kişilik arkadaş grubunun Yoon Tae O'nun çatı katında takılması ve her birinin farklı bir hayat sürmesini anlatıyor dizi. 20li yaşlarda olan gençlerin silik hikayeleri bana göre. 


Dizi 20şer dakikalık mini sürelerden oluşuyor ve bu parçalar üç bölüm halinde tek bir bölümü oluşturuyor. İlk bölümde acayip sıkıldım, ikinci bölümü pek tabii ki izlemeyeceğim. Onstyle adında bir Kore kanalında yayınlanıyor dizi. Gençlik temalı bir kanal mı acaba merak ettim zira dizi içeriği o kadar kötü ki insanlar nasıl oturmuş da böyle bir diziyi ekrana sürmüş bilmiyorum. 

because it's the first time kore dizisi
Söz konusu çatı katı
Dizide güzel olan tek şey Yoon Tae O'nun yaşadığı yukarıda gördüğünüz çatı katı. Başka bir numara yok dizide. Ortaokul çağındaki kişiler anca beğenir diziyi belki bir ihtimal liseliler de hoşlanabilir, bilemedim =)

because the first time kdrama
Erkek kıza aşık, kız başkasına aşık falan filan... 

Dizide sürekli evden kovulan ve her seferinde üzerinde sadece donla ortada kalan bir eleman var. 20 yaşında olmasına rağmen en yakın arkadaşına aşık olduğunu söyleyemediği için mütemadiyen görücü usulü randevulara giden bir eleman var.  Annesi evi terk eden küçük kardeşiyle ortada kalan ve dört farklı işte çalışan kısacık saçlı bir kız var. Görücü usulü randevuya giden Yon Tae O, ortada kalan kıza aşık. Kız ise aynı arkadaş grubundaki başka bir elemana aşık. Aşk üçgeni hazır anlayacağınız. 

Demem o ki ben ilk bölümü izledim ve hiç beğenmedim. Yok, yine de izleyeceğim merak ettim diyorsanız sizi Because it's the first time yeppudaa sayfasına alayım. 


10 yorum:

  1. Ay bende çok sıkılmıştım bu diziden harbiden böğğkk (Sanki kusmaya geldim buraya :P)

    Hele başrol kız olacak kız içimi şişirdi tabii onu tüm nemrutluğla seven başrol erkek kişisi olacak şahıs daha çok sinirlendirdi beni ne iticilerdi ya hu

    Beğenen var mı bilmiyorum ama biz beğenmeyenler gömmekte haklıyız bence bu diziye harcadığın paranın üstüne biraz daha kat da elli ağızlı bir dizi yap ayıla bayıla izleyelim :D (Ay bu kısımda da arkadaşıma nasihat veriyormuşum gibi hissettim :P :D)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte görmek istediğim yorum! :D Ama blogumda öyle kusma musma gibi iğrenç eylemler yapmıyoruz, lütfen ama :D

      Dizinin maliyetinden falan geçtim ben artık demek ki deli para var ki her senaryoyu ekrana aktarıyorlar... Sadece koskoca dizi ekibinden (yapımcı,oyuncu,set işçisi şusu busu..) bir kişinin bile çıkıp yahu sıkıcı bu çekmesek mi acaba tarzı bir görüş bildirip bildirmediğini merak ediyorum. Evet işsizim, düşünüyorum :D

      Koreli yapımcıları toplayıp arada nasihat versek hiç fena olmazdı ama =D

      Sil
    2. Evet o kusma mevzusu iğrençti özür dilerim komşum :D

      Aynen ya para fazla geliyor adamlara yalnız set işçisi ve oyuncu hadi ekmek parası davasına evet dediler de o yapımcı diyebilirdi ''Oğlum napıyonuz siz bu ne biçim dizi'' diye diyecem akrabasını meşhur mu etmeye çalışıyor nedir. Eğer öyleyse bile biz Türk halkı (Evet sonuçta iki kişiyiz halk olmuşuzdur herhal :D) olarak o yeğeni kötü diziyle hatırlıyoz (Reklamın iyisi kötüsü olmaz düşüncesi var sanırım yapımcıda :D)

      Ay iyice çoşup saçmaladım komşum. Ama yine haklısın o yapımcılara bir ayar vermek ay aman konuşmak iyi olurdu :D

      Sil
    3. Var bir şeyler ki yapıyorlar bu dizileri. Yıllardır final yapmayı bilmiyorlar diye eleştirdik durduk şimdi de işte "ne alaka bu diziyi çekmişler" diye eleştiriyoruz. Haklı eleştirilerimiz devam ediciktir efenim! Fighting! =P

      Sil
  2. Başlığı görünce geliyooor geliyoooor yeni dizi geliyooor dedim ve okuyunca bana neler oldu tahmin edebiliyor musun? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sükut-u hayal olmuş üzgünüm :) Ama bak benim sayemde kötü bir dizi izlemekten kurtuldun ;))

      Sil
  3. Tipik bir gençlik dizisi yani? :) sevgiler, ben de beklerim...

    YanıtlaSil
  4. dizi bitince çok seversen söle bana da izleyim taam mıı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu diziyi önermiyorum çok kötü çıktı maalesef. Şu sıralar yeni dizilere göz gezdiriyorum hoşuma giden olursa tavsiye ederim ;))

      Sil

Hu hu!
Pek sevgili blog ziyaretçilerim. Lütfen sadece blog linkinizi bırakıp kaçmayınız. Kullanıcı adınıza tıkladığım zaman zaten blogunuza ulaşabiliyorum ben :) Blog linki yazıp kaçan ziyaretçilerin yorumlarını spam olarak işaretlediğimi bilgilerinize arz ederim^^