30 Haziran 2015 Salı

The Time We Were Not In Love 2015 [İlk Bölüm]

The Time We Were Not In Love
The Time We Were Not In Love Posterleri - Çok hoş olmuş, özellikle ilki.

Başladı! Bir iki haftadır bu diziyi bekliyordum çünkü Han Ji Won'u uzun zamandır bir yerlerde seyretmediğimden izlemek istiyordum, özlemişim. The Time We Were Not In Love ya da The Time That I Loved You yeppudaa Türkçe çevirisiyle düştü. Anında izledim tebikisi, kaçmaz!

Dizi romantik-komedi. Konusu, Oh Ha Ni [Bu isim bana Playfull Kiss'i hatırlattığından nedense Han Ji Won'a bu ismi hiç yakıştıramadım, küçük bir kız geliyor aklıma Oh Ha Ni deyince:)] 34 yaşında kariyer sahibi güçlü bir iş kadını, Choi Won ise kabin amir yardımcısıdır. Ha Ni ve Choi Won lise yıllarından beri tam 17 yıllık dostlar ve yan yana evlerde yaşıyorlar. İkili arasında aşk nasıl cereyan edecek onu izleyeceğiz dizi boyunca. 

İlk bölüm Ha Ni'nin yaşlarla ilgili düşüncelere kapılmış bir şekilde eve dönüşüyle başlar. Öyle ki izlediği filmde bile yaşla ilgili bir replik geçer. Şöyle ki:

23 Haziran 2015 Salı

[Mim]: Bir kitap olsaydım..

kitap
Çen şirine!!
Kitap okumaya yoğunlaştığım şu günlerde Nana'dan kitaplarla ilgili mim gelince pek sevindim. Bir kitap olsaydım eğer nasıl bir şey olurdu onu cevaplayacağım şimdi sizlere. Hadi bakalım! 

10 Haziran 2015 Çarşamba

Öneriyorum: Falling For Innocence 2015

falling for innocence 2015

Geçtiğimiz günlerde size Falling For Innocence dizisinin konusunu ve ilk bölümünü yazmıştım. O günden beri her gün bir iki bölüm seyrediyorum. Az önce dizi bitti. Yüzümde tebessümle izledim finali, çünkü senaristler finali baltalamadan yapabilmişlerdi. Diziyi gönül rahatlığıyla öneriyorum, oyuncuları ve konusu gayet iyiydi. Diziye biraz daha detaylı bakacak olursak..

4 Haziran 2015 Perşembe

Bigbang - We Like 2 Party M/V

Hey! Yeni şarkı çıktı: We like 2 party! ♪♫ Geçtiğimiz ay Loser ve Bae Bae MV'si çıkmış heyecanla yeni şarkıyı bekliyorduk ve nihayet gün geldi: We like 2 party gün yüzüne çıktı. Şarkı ve MV muhteşem! Şimdiden nakarat dilime dolandı diyebilirim. Hemen telefonuma indirip sabah akşam dinlemeliyim! Haha çok sevdim şarkıyı :D 

We like 2 party Türkçe alt yazı yine yeniden Yuki'den geliyor tebikisi. Hızına hayranım Yuki'nin. Tenk yuu Yuki, çok yaşa Yuki! :)) 

Ve işte Türkçe alt yazılı we like 2 party. Sesi yükseltelim lütfen :)