4 Ocak 2013 Cuma

sorulu cevaplı yazı.

Ne zamandır mim yazmıyordum :P Deniz'in yörüngesi'nden çerezlik bir mim gelmişti vakti zamanında üşenmedim yazdım :D Bir sürü beş şeyli soru var.

blog


Çantandaki beş şey?

-         Cüzdan

-         Kulaklık

-         Not defteri – Kalem

-         Ayna – Tarak – Toka

-         El Kremi

Odandaki beş favori şey?

Odada bir ranza bir tek kişilik yatak ve bir de gardrop + minnak bir masa olduğundan favori eşyaya yer kalmıyor :D Oda küçük nüfus fazla anlayacağınız. Yine de soruyu boş geçmemek adına zorladım kendimi.

-         Ranza başlığına astığım abimin askerlik künyeleri

Başka da bir şey yok valla :D Zorunlu eşya dışında ekstra bir şey koyacağım yer yok odada bu yüzden favori eşyam da yok. Kalkıp da gardrobu favori eşyam olarak göstermem saçma olur. Boy aynası bile yok odada düşünün :D

Evdeki beş favori dersek bu soruya eğer yine sadece bir tek şey yazabilirim:

-         Kışın sobanın yanındaki duvarı çok severim. Şu sıralar hep oradayım, kedi gibi.

Bu ay yapmayı planladığın beş şey?

-         Saçlarımı kuaförün bütün katlı yapalım mı önünü şöyle yapalım mı önerilerine kulak tıkayıp dümdüz klasik ve omuzlarımda olacak şekilde kestirmek ve katlarımdan kurtulmak. Katlı saç sevmiyorum!

-         Fotoğraf arşivlerimi kurcalayıp birkaç foto tab ettirmek. Özellikle 2012 yılında katıldığım düğünlerde çektiğim fotoğrafların basılması gerek hepsi de çok özel çok yakın düğünlerdi.

-         Birkaç kitap alışverişi. İlk defa kitap satın alacağım nasıl heyecanlıyım! :D Şimdiye kadar hep ablama sipariş ederdim o da alırdı ama ablam evlenip gidince iş başa düştü. Gerçi hala arada mesaj atıyorum şu kitabı al diye falan ama olsun o kadar :)

-         Kuzenlerle sinema salonunun bir sırasını komple almak :D Böyle yazınca zengin hissediyorum kendimi, şe’etmeyin siz de :D

-         Okulu bırakmak ve bunu aileye söylemek. (no comment please!)

Almak istediğin beş şey?

-         Cüzdan. Yıllardır uyduruk biz cüzdan kullanıyorum kafamdaki gibi güzel ince şık hem de spor bir cüzdan arıyorum, bulursam alacağım^^

-         Oje! Genelde ojeyi alır bir defa kullanır sonra kuzenlerden birine veririm. Yedekte hep bir iki tane oje kalırdı ama bu defa kalmadı. Krem, toz pembe ve su yeşili ilk tercihlerim.

-         Bir tane kot pantolon almak istiyorum ama ölesiye üşeniyorum giy-çıkar-terziye-gönder-terziden al-dene aşamaları çok yorucu.

-         Konvers! Ablam benim konverslerimi alıp gittiği için kendime bir siyah bir de renkli almayı düşünüyorum. Tabi param var mı? Noo! :D

Seni mimleyen kişide etkilendiğin beş şey?

-         Çalışkanlığı desem yetmez mi yav? Hem doktor, hem anne, hem blogger valla çok çalışkan. Mesleğinden ötürü çok yoğun olduğunu düşünüyorum bu yüzden blog yazabiliyor olması bile etkileyici bana göre :’)

En Sevdiğin beş Korece kelime?

Aslında bu “En sevdiğim Korece kelimeler” adı altında farklı bir mim ama Deniz abla ikisini birleştirmiş ben de ondan cesaret alarak birleştirmekle kalmıyorum ve bu beş şey mimine uyarlıyorum ekstra bir soru olarak :D Çen zekiyim! :)

-         Şiro: İstemiyorum demek oluyor. Evde çok sık kullandığım iki Korece kelimeden sadece biri! :D Ev halkı bir şey yapmamı isteyince hemen “Şiro!!!” diyorum. Öğrendi onlar da hatta annem bazen, “Başlarım senin şiro'na, yap çabuk!” gibisinden azarlar beni :D

-         Cisomida: Yazılışından elbette emin değilim ama Secret Garden’da öğrendiğim bir kelime. “Özür dilerim” anlamına geliyor. Ve evet kullandığım ikinci kelime :)

-         Balli: Once upon a Time in Saengchori dizisinde öğrenmiştim bu kelimeyi de, “acele et, çabuk ol” anlamında kullanılıyor. Gej bir insan olarak birilerine çabuk ol demem ev halkını güldürse de arada sırada kullandığım sevdiğim bir kelime.

Üç tene yeter başka sevdiğim kelime varsa bile şu an hatırlamıyorum.  Mim için tenk yuu eder geç yazdığım için özürlerimi sunar ve mimi başkalarına paslarım.

Mimi: Selocann, Dijjle, Be-Pu dostlarına ve Sağ Beyin’e yolluyorum.

6 yorum:

  1. Teşekkür ederim çingu :) Mimler birikti de birikti, artık paslandığı gibi cevaplayacağım yoksa unutuyorum :D Bu mim çok zevkli ya, böyle çerezlik mimleri daha bir seviyorum, yazını okurken çok keyif aldım :)

    Yeni bannerin de süpermiş. North&South'u gördüğüm gibi bastım çığlığı :) Sağdaki kız da çok tatlıymış, ellerine sağlık :D

    YanıtlaSil
  2. En iyisi paslanır paslanmaz yazmak (tuhaf bir cümle oldu gibi gibi sdjkfhskjd) Bannerımı beğenmene sevindim, sol köşe boş kalınca north and south geldi aklıma :D Hoş oldu ama :))

    YanıtlaSil
  3. şe`etmedim ama bir sinema sirası dolduracak kadar kuzenin olduğu için ozendim doğrusu ben de o kadar akraba yok ne yazık ki

    YanıtlaSil
  4. Vayy yazmışın sonunda :) Böyle okuyunca hakkat kendimi bişey zannettim hee,Sıralayınca çok şey yapıyormuşum gibi göründü :)

    Ben de geçen hafta rüyamda seni gördüm asdfghjk, vallahi hee.Ne alaka deme yazını okuyacakmışım demek ki.Ablanın düğününe gelmişim ben güya, sizin evdeyim. vay ev bir geniş, bir büyük ben diyim 300 sen de 400 metrekare :) Kendi kendime diyorum ki, len bu evde yürünmez bile adam yorgunluktan ölür.Nasıl yaşıyorlar bu evde(rüyaya gel ) Sonra sen geliyosun gayet soğuk bir şekilde öyle bi sarılıyoruz.Senin boy rahat 1.75 var(ben 1.70'im ya ordan ölçtüm:)).Yine kendi kendime diyorum ki len bu kız kısayım diyordu daha ne olsun?Amma da soğukmuş asdfghjklş
    Bitti mi bitmedi :) Düğüne gidiyorum.Elimde beyaz önlüğüm var.Yaw rezil oldum diyorum bunu da ne getirmişim, kurtulamadım diyorum.Derken düğündü dernekti, sağ eller havaya falan derken uyandım.Ben ki hiiç rüya görmem, görsem de hatırlamam.Sabah uyandığımda tüü rezil Deniz, yine kendini aştın sen dedim.

    Sonuç: Bi yerlerim açık kalmış olsa gerek.
    Sonuç2:Rüyalar tersine çıkarmış :)

    YanıtlaSil
  5. Daha da fazlayız aslında bu yönden şanslıyım :))

    YanıtlaSil
  6. Çok şey yapıyorsun emin ol :)

    Rüyanda beni gördün ha :D Çok eğlenceliymiş! Büyük evi iyiye yoruyorum hemen şimdi oturduğumuz ev küççük çünküm :D Uzun boylu ve soğuk olma durumuna ne desem bilemedim şimdi :D Neyse ki kısa boyluyum hehe :D Belki de düğüne damat tarafından biri olarak katıldın bu yüzden soğuk davranmışımdır :P Yüksek bir ihtimal jhsadgfasj

    YanıtlaSil

Hu hu!
Pek sevgili blog ziyaretçilerim. Lütfen sadece blog linkinizi bırakıp kaçmayınız. Kullanıcı adınıza tıkladığım zaman zaten blogunuza ulaşabiliyorum ben :) Blog linki yazıp kaçan ziyaretçilerin yorumlarını spam olarak işaretlediğimi bilgilerinize arz ederim^^