17 Şubat 2013 Pazar

Mim: Kitap okuma halleri..

Yeni bir mim ile karşınızdayım efenim. Asiruh çingum beni unutmamış yine, tam şurada mimlemiş beni. Tenk yuu efenim :')) Mimin konusu: Hangi şekil(ler)de kitap okursunuz?

Uykusuzluk problemi çeken biri olarak geceleri uyumaya çalışırken devamlı sağa sola dönüp duran biriyim. Ranzanın üst katında olduğumdan alt katta yatan kardeşceğizim çokça şikayet eder bundan :D Bunu uzun süre aynı şekilde kalamadığımı anlatmak için söylüyorum. Kitap okurken de durum aynı. Çok çeşitli hallerde okurum kitabı!




Oturarak. Yarı oturup-yarı uzanarak. Yüzüstü uzanıp dirseklerimin üstünde durarak. Sırtüstü kitap havada kalacak şekilde. Ayaklarımı uzatarak. Yan yatarak. Otobüste giderken. Aklıma gelen her şekilde. Çünkü uzun süre aynı pozisyonda kitap okumak rahatsız ediyor insanı. Arada kalkıp sağa sola dönüp belimi çıtlatıyorum, tutulup kalıyorum çünkü..




kitap okuma halleri

Yukarıda gördüğünüz resimdeki durumları aynen yaşıyorum. En sevdiğim ve en rahat kitap okuma şeklim: Üçlü koltukta arkama bir yastık alıp, yaslanarak ve ayaklarımı uzatarak.. Bir de çay, değmesin keyfime.

Geceleri okurum genelde ve odada benim haricimde iki kişi daha olduğundan ışığı açamıyorum bu sebeple el feneri kullanıyorum =D El fenerini kullandığımda yüz üstü okumak zorunda kalıyorum ve inanılmaz derecede yorucu oluyor bu şekilde okumak, arada mola verip vücudumu dinlendiriyorum.

Selocan, tarih ve Nefi'yi mimliyorum yazarlarsa eğer =)

mydstny sign

7 yorum:

  1. resim cuk oturmuş, yalnız bel çıtırdatma bile var :) ayrıca otobüste okuyanlara çok özeniyorum yaptığım otobüs yolculuğunun hesabı yok ne kitaplar okunur ama ben gece gündüz uyurum :)

    YanıtlaSil
  2. Tam beni anlatan bir resim olunca kullanmadan geçemedim :) Otobüsten illa kitap okumalıyım ya da müzik dinlemeliyim diğer türlü mide bulanıyor ve midem bulanınca ortaya kötü şeyler çıkma ihtimali çok yüksek oluyor :D

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten en güzeli 3lü koltukta çay kahve eşliğinde olan ama hep bu lüksü bulamıyoruz tabi ki ben genelde sabahları okuyorum yataktan kalkmadan hal böyle olunca ;)

    Bu arada çingu yukarıda north and south u gördüm ne imiş bu bir bakayım dedim bayıldım bittim çok hoş diziymiş :D Zaten adamımızı Robinhood dan biliyordum tabi o dizideki sinir karakterdi ama burada tamamen farklı geldi gözüme iyi adam kötü adam rolleri kişiye bakışı nasıl değiştiriyor öyle :) Ve çingu son olarak bu tip başka bir dizi biliyor musun izleyeyim biraz böyle diyorum da? Ve izlemediysen Robinhood u tavsiye ederim :))

    YanıtlaSil
  4. Sabahları hayatta okuyamam herhalde çok fena sevmiş olmalıyım kitabı anca öyle..

    North and south selocann sayesinde keşfedip bayıldığım mini dizidir. Buna benzer mini seriler var imiş ben henüz izlemedim ama izleme listemde. Jane teyzenin Emma kitabının mini dizisi var mesela kitabı okuduktan sonra izlemeyi düşünüyorum. Dizi-mag sitesinde mini diziler kategorisi var hem ona hem de ingiliz kategorisine bak derim güzel seriler var :)) Çok beğendiğin olursa bize de söyle izleyelim :'))

    Tavsiyeni hemmen cebime attım, tenk yuu ^^

    YanıtlaSil
  5. hımmmmmmmm iyiymiş çıtlatmalar ;) En azından kitap okumaktan dolayı belini,orasını burasını çıtlatan insanlar var :D Helal olsun sana helal olsun!!! Ülkecek ne kadar az okuduğumuz göz önüne alınırsa bu sevinilmeyecek bir şey değil.Okuyan gözlerine anlayan beynine sağlık :) Bu arada şu vikitapı bana anlatır mısın? Okuduğun,okumak istediğin vs. kitapları nasıl ekliyorsunuz? Site nasıl verimli kullanılıyor?Nerede ne yapıyorsunuz?

    YanıtlaSil
  6. Merhaba kimyayumi,

    Vikitabı nasıl kullanacağını mail atıyorum şimdi^^

    YanıtlaSil
  7. çok saol klavyene sağlık :)

    YanıtlaSil

Hu hu!
Pek sevgili blog ziyaretçilerim. Lütfen sadece blog linkinizi bırakıp kaçmayınız. Kullanıcı adınıza tıkladığım zaman zaten blogunuza ulaşabiliyorum ben :) Blog linki yazıp kaçan ziyaretçilerin yorumlarını spam olarak işaretlediğimi bilgilerinize arz ederim^^