31 Mayıs 2015 Pazar

Falling For Innocence 2015 (İlk Bölüm~)

In Love with Soon Jung 2015

Hu hu! Yeni diziye başladım! Dizinin adı Falling for innocence ya da diğer adıyla In love with Song Jung. Az önce ilk iki bölümü izledim ve blogumda yer verebileceğimi düşündüm çünkü diziyi sevdim. Konuyu ve ilk bölümü anlatacağım size kısa kısa. Spoiler yok merak etmeyin, ilk bölüm zaten ne spoileri yani :O


Konu: Kang Min Ho, 25 yıl önce büyük bir şirketin başkanı olan babasını kaybetmiş ve bunca zaman intikam almak için yaşamıştır. İntikam almak istediği kişi, babasının ölümünü fırsata çevirip tüm şirketi ve mal varlığını üstüne geçiren amcasıdır. İntikamının önünde maalesef ki bir engel vardır zira kalbi intikamı kadar dayanıklı çıkmaz, gencecik adam yığılır kalır. Aynı kritik zamanlarda bir başka kişi de beyin ölümü gerçekleşmiş bir şekilde hastaneye gelir ve büyük tesadüf: İntikamcı Kang Min Ho'ya aranılan kalp bulunur!  Fakat bir sorun vardır: Önceden son derece acımasız, duygulardan ve nezaketten yoksun olan Kang Min Ho, kalp naklinden sonra tamamen başka bir adama dönüşür. Üstelik Song Jung adında bir kadına aşık olmak üzeredir. Yeni kalbi, intikamı ve Song Jung üçgeninde neler yapacak nasıl bir dönüşüm geçirecek bakalım.

Konuya bakıp ağır dram olarak düşünmeyin çünkü romantik-komedi olarak ilerleyecek gibi görünüyor. Acımasız bir adamın yumuş yumuş bir adama dönüşü dramatik olmaz sanırım, ha? :)

Acımasız patron Kang Min Ho

Monetarist karakter Kang Min Ho :)

İntikam almak için para ve güç bakımından güçlü olmak zorunda olduğunu bilen Kang Min Ho, Gold Ortaklar Grubunun başkanı olarak piyasaya çıkış yapar. 



Havalı bir çıkış yaparak amcasının karşısına çıkacakken amcasının sekreteri Son Jung'a takılır. Randevusuz almam diye tutturur Song Jung ve Kang Min Ho'nun havasını söndürür. Düğmeye bastığı an çok havalıydı Song Jung :))



Kang Min Ho amcasına karşı!

Kang Min Ho'nun amcasına karşı ilk çıkışı... Tebikisi Kang Min Ho 1, amca 0. Kang Min Ho aynı anda Song Jung'a karşı da cephe alır çünkü kız zamanında Kang Min Ho'nun babasıyla beraber çalışan ve ihanet adamın kızı. İHanet etmiş görünüyor şimdilik ama hain amca zoruyla mı yapmış bilinmez. Kang Min Ho, intikamına Song jung'u da dahil eder ucundan. 

frsatçı hain amca!
Geçenlerde bahsettiğim Masked Prosecutor'daki baba :)
Orada da dalavereler çeviriyordu, burada yine öyle. 
esas kız ve muhtemelen ikinci adam ikinci adam

Bu eleman da hain amcanın şirketinde çalışan avukat Joon Hee. Şimdilik bir iz yok ama Song Jung'dan hoşlanıyor bence :)) Song Jung'un nişanlı olduğunu öğreneceksiniz az sonra. Sıkı durun.

Song Jung ve teklifi

Romantik bir sürprizle teee çocukluğundan beri sevdiği kıza evlenme teklif eden bir adet Dong Wook. Çiftimiz gecenin sonunda nişanlanır. Dong Wook, avukat elemanla da arkadaş aynı zamanda. Polis olan Dong Wook dizinin zıpır muzip karakteri. Oldukça eğlenceli bir karakter ama.. No Spoiler!

ajuşi
Her dizinin olmazsa olmazı ajuşi yine karşımızda :D
kang min ho ve dong wook karakolda

kang Min Ho ve Song Jung'un nişanlısı Dong Wook işle ilgili bir sebepten ötürü kavga edince karakola düşerler. Karakolde taş kalpli Kang Min Ho, tek bir şartla şikayetten vazgeçeceğini söyler Song Jung'a. Song Jung, nişanlısını kurtarmak için çaresiz kabul eder. 

kang min ho and song jung


Bölümün finalinde kalbi dayanmayan Kang Min Ho, Song jung'un kucağına yığılır kalır. Kang Min Ho keşke araa kötü kötü kahkahalar atsaydı çok gülüyorum kore dizilerinde esas adamalrın kötü kötü gülmesine =D

Dizinin ilk iki bölümünü sevdim, umut vadediyor. Devam edeceğim bir dizi oldu nihayet. İzlemeyi düşünenlere önerebilirim, umarım ilerde sarpa sarmaz dizi. Zaten 16 bölüm. Geçenlerde bahsettiğim Masked Prosecutor dizisinin de ikinci bölümünü izledim ve 3. bölümden sonra dizi belli ki hareketlenecek. 

Falling for innocence izleyen var mı oralarda? Ha bir de bu sene başlayan ve sevdiğiniz dizi varsa bana da önerin =)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hu hu!
Pek sevgili blog ziyaretçilerim. Lütfen sadece blog linkinizi bırakıp kaçmayınız. Kullanıcı adınıza tıkladığım zaman zaten blogunuza ulaşabiliyorum ben :) Blog linki yazıp kaçan ziyaretçilerin yorumlarını spam olarak işaretlediğimi bilgilerinize arz ederim^^