5 Aralık 2011 Pazartesi

Yapma be Joe!

Bir Japon dizisi daha izlersem bir elin parmağı kadar Jdrama izlemiş olacağım. İlk izlediğim Jdrama, Great Teacher Onizuka'ydı; klasik konulardan biriydi ama eğlenerek izlediğimi hatırlıyorum. İkinci ve üçüncü dizim herkesçe sevilmiş olan diziler: Hana Kimi ve Hana Yori Dango. Dördüncü ise yeni bitirdiğim çok beğendiğim Love Shuffle! Japon dizisi izlemek gibi bir planım yoktu, izleme listemde yer almıyordu bile ama yeppudaa'da sayfaları karıştırırken diziyi gördüm ve indirdim. İlk bölümü izlerken böyle güzel olduğunu düşünmemiştim. Konusunu bile okumadan başladım diziye. Bir yandan izleyip bir yandan indiriyordum bir baktım linkler bitti, allah allah demeye kalmadan dizinin 10 bölümcük olduğunu fark ettim :D  Her gün bir bölüm izler on günde bitiririm diyordum ama öyle olmadı :D Beşer bölüm izlemek üzere iki günde bitti dizi. Beklediğimden güzel ve sürükleyici çıktı. İzleyenler bilir, izlemeyenlere ise tavsiye ediyorum: İzleyin, eğlenin, gülün, düşünün...





Nedir bu Aşk Karmaşası derseniz: Airu, Kei, Ojiro ve Kikuta aynı apartmanda, aynı katta yaşayan fakat birbirlerini hiç tanımayan dört komşudur. Bir gün bir elektrik kesintisi yaşanır ve komşularımız asansörde mahsur kalır. Kesinti bir fırsat olur ve muhabbet aşk hayatlarına kadar gider. Sonuç olarak anlarlar ki hepsinin de aşk hayatı kötüdür ve kişinin kaderinde yalnızca bir kişinin olup olmadığı sorusu kafalarına takılmıştır. Psikiyatrist olan Kikuta "Aşk Karmaşası" oyununu önerir. Böylece, her hafta yapılacak olan eşleşme ile ilişkilerini 'karmaşaya' sürüklemeye ve doğru insanı bulmaya çalışırlar..

Yapma be joe! - Usa-tan

(Tamaki Hiroshi) Usa-tan, nişanlısı Mei'nin babasına ait olan şirkette çalışan ikinci sınıf bir üniversiteden mezun olan bir karakterdir. Mei'nin "Özür dilerim, ayrılmak istiyorum" isteğine "Yapma be Joe!" cevabını vermiş ve aynı günün akşamı, umutsuz bir şekilde eve döndüğünde komşularıyla birlikte asansörde mahsur kalmıştır. Aşk hayatındaki sorunlar ve Mei'nin de etkisiyle "Aşk Karmaşası"na katılmaya karar verir. Sanırım izleyicinin en sevdiği karakter Usa-tan idi. Benim en sevdiğim karakter olmasa da çok eğlendim, izlerken. Hele "Hayali olan iş arama" umudu çok iyiydi! :D İş hayatına atılacağım zaman ben de şirketlerin kapılarını aşındırırken mülakatlarda sorarım artık: "Bu hayali olan bir iş mi?!" :D Karmaşa boyunca en saf, en dürüst, en vefakar ve en anlayışlı olan karakter Usa-tan'dı. Bilardo ve Panda sahnesi unutulmaz! Aşk Karmaşası'na Mei ile ikinci şansı elde etmek ve onu yeniden kazanmak için katılan Usa-tan sonunda isteğine kavuşacak mı acaba?


yay panda! - ai ai

(Karina) Airu veya nam-ı diğer ai-ai,  üç dil bilen bir tercümandır. Bugüne kadar ilişkilerinde hep sorun yaşayan Ai-ai erkek arkadaşını da ikna ederek aşk Karmaşasına katılır. Daha en baştan erkek arkadaşından kurtulmayı kafasına koyan Ai-ai bu karmaşık ilişki oyununun her ikisi içinde farklı bir deneyim dışında doğru kişiyi bulma yolu olduğunun farkındadır  aslında. Kendine güveni tam, sözünü sakınmayan, açık sözlü ve esprili bir karakter. Kadın karakterler arasında en sevdiğim! Giyim tarzına bayıldığım bir karakter aynı zamanda. Giydiği ceketlerin üstüne taktığı gülümseyen rozetler çok şirin görünüyordu:) Duyguları zaman zaman karışsa da hep ne istediğini bilen ve karşısındakini çözen bir akıllı bir karakter oldu. Usa-tan ve diğerleriyle olan arkadaşlığı/komşuluğu çok güzeldi. Kame-chan ile yaptığı son konuşma favori sahnelerimden: Kusurları olan biriyim ve kusurları olan biriyle olmak istiyorum. Ben olmadan yapamayacak birisini arıyorum. (Aklımda kaldığı kadarıyla böyle bir şeydi) ^^ Yandaki fotoyu niye öyle saçma sapan birleştirdiğim hakkında bir fikrim yok. Gerçekten :P



(Daigo) Yukki,  dizinin en ezik ama en zengin ve başarılı karakteri. Yanında sürekli içi para dolu bir bond çanta taşıyan Yuki'nin, gideceği mekanları kapattırma huyu vardır; yan masalardan gelen konuşmalar kendisini rahatsız ettiği için. Ai-ai'nin erkek arkadaşıdır ve Aşk Karmaşası'na Airu'yla yeniden birlikte olabilmek için katılır. Airu sayesinde girdiği grupta aşk hayatını yoluna koymaya çalışıp her hafta değişen partneriyle uyum içinde takılırken aslında bir yandan da karakterini yeniden şekillendirecek arkadaşlıklar kurar. Grupta en iyi anlaştığı kişi Usa-tandır, çünkü onlar Tara-chan'dır! :D Çok eğlenceliydi Tara-chan'ların arkadaşlığı. Bu oyuncu hiç Japonlara benzemiyor, bence bu Kore'li olmalıydı :P Yüz hatları Kore'lilerinki gibi yumuşaktı çünkü. Tabi çok fazla Japon dizisi izlemediğim için bu yorum ne kadar kabul edilir, orası tartışılır :P Dizinin en sempatik yüzüydü bence. Saçları, gözlükleri ve yumuşak karakteriyle daha ilk sahnede izleyiciye kendini sevdiren bir yapısı var. Her şeyi parayla çözme huyu komikti :D Dizi sonunda Yuki'nin hayatında gelişen sürpriz değişikliklere sevindim. Bence çok iyi oldu, başka türlü olamazdı.


love shuffle - kairi

(Yoshitaka Yuriko) Kairu, Kikuta'nın kendini öldürmek isteyen hastasıdır. Yaş gününde öleceğini iddia eden ve ölüm tanrısı Thanatos'u gördüğünden psikiyatrik yardım alan Kairu, Kikuta'nın önerisiyle yaş gününe kadar Aşk Karmaşası'na katılır. Herhangi birinin "Neden ölmek istiyorsun?" sorusuna anında "Neden yaşamak istiyorsun?" şeklinde cevap verek karşısındakini tepkisiz bırakabilecek bir kız.. Dizi boyunca neredeyse hiç konuşmadı, tepki göstermedi. Her hafta değişen partnerleriyle gezip tozarken, eğlenirken bile gıkını çıkarmadı. Yuki ile olan randevularında karşılıklı buz yemeleri daha doğrusu kıkırdatmaları güzeldi ama, izlerken ben de buz kıkırdatmak istedim :P Kairu aslında bir ressamdır, babası tarafından sürekli resim çizmeye zorlanıyor ve her fırsatta kendini öldürme girişimlerinde bulunuyor. Grubun en sessiz, en ilginç üyesiydi. Arada sırada gösterdiği tepkiler hele de gülümsemesi izleyicilere hediye gibi bir şeydi :) Güldüğünde çok sevimli de olabiliyormuş hani. Spoiler vermemek için burada duruyorum! Severek izlediğim bir karakter oldu.


yapma be joe! Kikuta

(Tanihara Shosuke)  Kikuta, psikiyatrist. Aşk Karmaşası'nın mucidi. Bir ara tüm her şey bu adamın bir deneyi, oyunu diye düşündüm. Karakterin gizemli, ara ara korkutucu bir yanı var. Çok sakin, çok dingin ve huzurlu havası da bu gizemli yönü tetikliyordu doğrusu. Hastası Kairu'yu sevgilim diye gruba sokuyor, tabi bir süre sonra bu durumu herkes çakıyor. Karmaşada haftalık partner değişimini sağlayan kişidir aynı zamanda. Kairu sevgilisi değildi ama kikuta'nın da bir sevgilisi vardı ve bu gizemli sevgili epey komik sahneye neden oldu. İlginç bir konuydu sevgili olayı, izlerken göreceksiniz. Kairu'nun iyileşmesi ve Thanatos'un etkisinden kurtulsun diye grupla beraber elinden geleni yapıyor. Karmaşanın mucidi ve lideri için nasıl bir son olacak diye merak ediyordum hep, biraz zorlama gibi olsa da uygun bir sondu bence. Tam şurada bir spoiler vermek istiyorum çok fena ama tutuyorum kendimi. Yine de üstü kapalı izleyenlerin anlayacağı bir cümle yazmadan geçemeyeceğim. Havuz sahnesi, o sahnede ben kikuta'yı bir şey sandım :D İzleyenler anladı di'mi? :D Neyse :P

love shuffle mei

(Kanjiya Shihori) Mei,  Usa-tan'ın nişanlısı. Düğüne üç ay kala nişanı atar ve ayrılmak istediğini söyleyerek zavallı Usa-tan'ı derbeder eder. Dizinin en kafası karışık hatunudur kendisi. Kimi sevdiğine, ne istediğine ve ne yapması gerektiğine bir türlü karar veremedi. Naif, yumuşak ve saf bir karaktere sahipti aslında Mei, izlerken sadece kafa karışıklığına sinir oldum biraz.. Her partneriyle çok iyi anlaştı, hepsine birden aşık olur bu kız diyordum ben ama nihayetinde kalbindeki kişinin kim olduğunu anlayabildi. Mei gibi uysal birinden beklenmeyecek çıkışlar yaptı ara sıra, diğerlerini ve beni şaşırttı. Dizi sonlarına doğru beni endişelendirse de gidişattan memnun kaldım:) Evet, tencere-kapak birbirini bulmuştu sayın seyirciler. O ertelenen düğün yapıldı ama nasıl?! Sürpriz! :P Her karakter gibi bunu da sevdim, ama o yüzünün iki yanından sarkan bir tutam saçlarını sevmedim, bir süre sonra sıktı. Bu da son dakika eleştirisi, Mei'ciğim :P

love shuffle ojiro

(Matsuda Shota) Ojiro, işte dizi boyunca en en en en sevdiğim karakter. Sera Ojiro veya O-chan. Sevgilisi Reiko ile birlikte katılır karmaşaya ama bu durumda bir tuhaflık vardır. Ojiro, profosyonel bir fotoğrafçıdır. Fotoğraf makinesinin arkasına geçtiğinde harikalar yaratıyor adam. Psikayatrist olan kikuta olmasına rağmen Ojiro da fahri psikayatrist gibi bir şeydi. Fotoğraflarını çektiği kadınlara soru sorarak hayatlarının en ince ayrıntısına bile inmeyi başaran bir fotoğraf sanatçısı O. Partnerleriyle olan randevuları hep fotoğraf çekimiyle veya yemek yapmakla geçti. Çok severek izledim sahnelerini. Ai-ai ve Mei ile yaptığı fotoğraf çekimleri çok iyiydi. Sert ve karizmatik görüntüsüne rağmen oldukça yumuşak bir kalbi var aslında. Karakteri dışında saç stili ve uzun paltosuyla yine favorimdir kendisi. İzlerken siz de seveceksiniz bence, ilginç, sevilesi bir adamı oynuyor. Kairu ile olan tüm sahneleri favorim!

love shuffle reiko

(Kojima Hijiri) Reiko, işte ilginç bir karakter daha!  Ojiro'nun sevgilisi olarak katılır Aşk Karmaşası'na ama aslında bu olay tam bu kadınlıkmış! Çünkü kadın, kadınlığını sonuna kadar yaşama amacıyla sürekli karşı cinsle ilişki durumunda bir karaktere sahip. Aşk Karmaşası fikri ona hiç öyle tuhaf gelmiyor :D Aslında spoiler vermeden anlatmak zor bu kadını çünkü karmaşık bir ilişki geçmişi var. Gruba katılma nedenlerini öğrenince şaşırmıştım! Bu ne rahatlık dediğim sahnesi var bir tane. Grubun tüm erkeklerini bir şekilde avcuna alma yetisine sahip olan Reiko, bildiğin iddialı bir kadındı. Tüm erkeklerin dörtte bir sorumluluk aldığı bir kadın, Rekio :D Kikuta'nın sırrını bilen kişidir aynı zamanda. Güçlü ama ilginç bir karakter. Grubun içinde hem aktif hem de biraz pasifti. Gerekli anlarda dikkatleri üstüne çekebilen bir kadın. Neyse spoilersiz anlatamayacağım bu kadını, izleyin siz en iyisi:)




♣Hemen unutmadan yazmalıyım: Panda şakası, esprileri şahaneydi. Çok eğlendim izlerken. Yapma be Joe! repliğinden sonra dilime en takılan replik oldu: Yay Panda!


Yuki'nin, Usa-tan ile olan Tara-chan arkadaşlığını ve arkadaşlıklarının
simgesi olan telefon süsü harikaydı. Biri gözlüklüydü üstelik! :D
Gerçekten bu tarz simgeler dikkat çekici oluyor. Ben de istiyorum :P

♣Dizinin müzikleri güzeldi ama özellikle bir tane keman olduğunu düşündüğüm slow tarz bir şarkı var ki çok beğendim. Size de dinletmek isterdim ama bulamadım, bulursam güncellerim yazıyı. Belki de bulamadığım için bu kadar sevdiğimi söylüyorum haha :D




♣Japon usulü tele-konferans böyle oluyormuş demek :D Tek telefonla yapılabilen bir uygulamayı bu hale çevirmeleri komik olmuştu :D Sevdim bu sahneyi. Sanırım Kairu muhabbeti dönüyordu bu sahnede.


♣Ve apartman toplantıları, pijama partisi! Düzenli olarak her akşam yaptıkları pijama partisini çok sevdim. Günün yorgunluğunu ve karmaşasını konuşmak için çok güzel bir ortam. Evler müsait olmadığı için apartmanın orta yerine sofra kurmalarını daha bir sevdim :) Bizim kapı önü muhabbetlerine benziyordu veya misafir kalkıp gidecekken en az bir saatte kapıda muhabbet edilir ya öyle işte :)



Yukarıdaki foto, Ojiro tarafından Ai-ai ile partner olduğu hafta çekilmiştir. Hepsini de çok beğendim. Ai-ai sabah işe gidecekken apartmanın duvarında kendi fotoğraflarını görünce şaşırmıştı:)


   Ai-ai'nin şirin mi şirin arabası.
Rengi, boyutu her şeyi çok sevimli!


Yine favori sahnem~


6. bölüm sonu! :D


Ve 7. bölümün ilk sahneleri! Bu ikili öldürdü beni gülmekten :D Çok eğleceli bir sahneydi.


cute ^^



^^


-Love Shuffle-


Evet artık ben de bir panda-severim.

Diziyi izleyin, izletin. Gifler ve panda fotosu tumblr'dan alıntıdır.
Diğerlerini bizzat izlerken çektim:)

34 yorum:

  1. J Drama en son Keiko Kitagawa' nın bir dramasını indirmiştim. Giflerden anlaşıldığına göre gerçekten eğlenceli duruyor. Tayland dizisinden sonra liğsteye bir tane daha j Drama eklesem hiç fena olmayacak. Çok eğlenceli bir anlatım...Eline sağlık ^^

    YanıtlaSil
  2. Oy oy oy, bu dizi en güzel Japon dizilerinden :)
    Çok güzel yazıydı, ne zaman başladım be zaman bitirdim anlamadım.
    Zaten bir panda severim ve bu dizideki panda olayından sonra çok daha fazla sevmeye başlamıştım. Usa-tan'ın Kairu için o pandayı alma çabalarına bitmiştim. bir de bizim gözlüklü deli ile olan buz sahneleri harikaydı. Böyle sadce onu yapıyorlar, süper :D

    Dizinin her şeyini sevmiştim ben. Çok orijinal bir konu, harika karakterler ve güzel işleniş. Şarkılar yerli yerinde, sırıtan bir şey yok ve bizi şaşırtığ durdu 10 bölüm boyunca. Kısaca herkes bu diziyi izlemeli :)

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle izlenmeli bu dizi çok güzeldi. Zaten her bölüm 45 dakika ve toplamda 10 bölüm. Hemen bitiyor:) Teşekkür ederim=)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim:) Benim de çok beğendiğim bir dizi oldu. Başlarken böyle güzel bir konu ve oyunculuk beklemiyordum, finale kadar hep sonraki bölümü merak ederek izledim. Panda sahnesine ben de bayılmıştım, Usa-tan yine döktürdü:)

    Bence de herkes izlemeli^^

    YanıtlaSil
  5. Bir dizi 1 günde biter mi? Aha ben bu diziyi bir günde bitirdim, üstüne oturup youtube videolarını baştan izledim, oyuncularını araştırdım. :) Çok sıcak, ağır ama yerinde ilerleyen bir konusu vardı. Tara-Chan arkadaşlağından, Yey Pandaya, yapma be Joe olayına,hatta kelime oyunlarına kadar hepsine bayılmıştım. Tabi en çok sevdiğim; istediğim karakterlerin birbirini bulması oldu. Yoksa bu kadar ısınamazdım sanırım diziye. Finali de çok güzeldi. Özellikle Usa-Tan'ın final hareketi harikaydı. :D
    Senin sayende yeniden hatırladım bu sevdiğim diziyi. Yakın zamanda tekrar izleyeceğim. :) Ellerine sağlık.^^

    YanıtlaSil
  6. yey panda ve yapma ben joe'nun anlamını bilmesen bile arkadaşlarınla rahatlıkla söyleyebilirsin ama bu diziyi izlemeyen birine hayali olan bir iş istiyorum diyemezsin bön bön bakar sana çünkü, kaldırım mühendisi olmak istiyourm sanabilir çünkü :D :D :D ama bir kere diziyi izledin mi de ağzına yapışıveriyor işte böyle :D

    konu görsellik olunca senden iyisi yok galiba, böyle güzel ve bol fotolu yapma be joe yazısı okumadım çünkü :D :D resimlere bakınca bile mest oldum :) eline sağlık çok tatlı bir yazı olmuş :) evkle okdum, umarım bir gün herkes bu diziyi izler ehehhe :D :D

    YanıtlaSil
  7. UYARI: Bu yorumda yer yer spoiler vardır :)

    Yeah Pandaaa :D :D :D
    Okurken tekrar izlemiş gibi oldum.Çok sevmiştim ben bu diziyi!Önce kendim izledim sonra kardeşim izlerken dayanamadım tekrar izlemeye başladım :D 'Yee panda' yı hala kardeşimle konuşurken kullanıyoruz :)
    Başta şöyle bir konusuna bakmıştım,güzel gibi duruyor bakalım nasıl birşeydir bu dedim ama bu kadar seveceğimi tahmin edememiştim.Kişi kişi yazarsam;
    Usa-tan candır yaa.Gerçekten en iyisi,en safı,en düşüncelisi odur:)
    Ai-ai içlerinde en normalleriydi galiba.Güzel,akıllı,sevilesi:)
    Yukki ye de bayıldım ben.usa'nın haberi bile olmadan Tara-chan yaptı çıkardı ya kendilerini :D
    Kairu'yse içlerinde en sevdiğim kızdı.Neden emin değilim ama yüz ifadesi nerdeyse hiç değişmediği halde evet sevdim ben bu kızı!Ayrıca bence en zor rollerden biri onundu.Bu kadar komik bir dizi çek ama gülmeden dur!Zor iş yani.
    Kikuta'ya gelince ben yok o yapmaz diye izlerken bir ara 'noluyo lan' moduna geçtim,tırstım :D Japon dizisi bu ne olacğı belli olur mu?
    Mei de azcık salak,ne yapacağını bilemeyen,benim gibi de pek kararsız bir varlık olduğu için diğerleri kadar sevemedim onu.
    Reikooo!Bu kadın sıyırmış resmen demiştim katılma sebebini ilk öğrendiğim de.Sonra hadi neyse bu sıyırmış ya kocası?? derken olay çözüldü de ben de rahatladım.Bebeğin Kikuta'dan olması da süper oldu.3 aşağı 5 yukarı artık bunlarda mutlu olur dedim sevindim :)
    Ve senin gibi benim de en sevdiğim karakter O-chan :D dizi bittikten sonra günlerce Matsuda Shotaaaa diye dolandım durdum.Başka dizisini izleyim dedim sonra sarmazsa ya sevemezsem onu diye korktum başlamadım.Evet biraz saçma bi neden ama napıyım bu dizi dışında fotoğraflarının çoğu berbattı :/ Sonra sonra fotoğraf makinesi istiyorum diye ölüp biten ben Ojiro foto çektikçe daha bi sevdim.Hatta kız ortadan kaybolduğu sıralarda O-chan dayak yemişti ya birilerinden,sonra ki gün gidip bu onları tarumar etmişti.Sonra da fotoğraflarını çekmişti.İşte fotoğraf aşkı yaaa diyerekten gülmüştüm çok çok :D Kairu'nün geri geliş sahnesi de çok süperdi bu arada.Zavallı Ojiro'ya nasıl yaptılar bunu!Çocukcağız hayalet sandı :( Favori sahnemizde aynı^^ ben durup durup telefonumun duvar kağıdını değiştiririm tesadüf bu sabah yine o bavullu fotoyu yapmıştım :D :D
    Bitirdiğim sıralar müziklerini ben de çok aradım ama sadece 3 tane bulabildim neyse ki onlar benim sevdiklerimdi umarım sen de bulursun :)
    Tamam artık susuyorum yoksa daha yazarım ben:)
    Ellerine sağlık çok güzel bir yazı olmuş mydestiny^^

    YanıtlaSil
  8. Bir gün mü, tüh rekor senin elinde demek :P Benim de en sevdiğim dizi sonundaki karakter eşleşmeleri oldu. Hayal kırıklığına uğratmadı. Başladığı gibi güzel bitti. Yey Pandayla ilgili kelime oyunlarını çok güzeldi ya, haklısın. Yeniden sıkılmadan izlenecek dizilerden. Teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  9. Çok haklısın diziyi izlerken yapma be joe ve panda dilime dolandı ve arada söylediğimi fark ettim. Bu iki replik de sorun yok ama gidip de hayali olan bir iş istiyorum demek komik olur :D Görselleri beğenmene sevindim çünkü biraz uydurmaca oldu :D Teşekkür ederim diyor ve son cümlene katılıyorum:)

    YanıtlaSil
  10. Öncelikle bir omo diyeyim: Omo! (dedim :D ) Bu ne uzun yorumdur böyle canlina :D Yaptığın en uzun yorum budur bence :P

    Ben de sanırım biraz zaman geçince tekrar izlerim bu diziyi, hak ediyor. Evet Ai-ai en normal karakterdi, katılıyorum! Yukki çok sevimliydi ya, gözlükleri ve saçlarını çok sevdim :D Sempatik bir karakteri vardı. Ai-ai'nin anlattığı kadar abartaabildiğini görünce kahkahayı basmıştım! :D Çılgın velet! :D Kairu'nun rolü bence de en zor olandı. Zavallı dizi boyunca aynı surat ifadesiyle oynamak zorunda kaldı :D Repliği bile çok azdı :D Ama en sevilen karakter olmayı da başardı. Son sahnesi çok güzeldi:) Kikuta beni de korkuttu yav, ne oluyoruz falan oldum. Dizi fantastik olarak devam edecek heralde dedim :D O-chan adamım benim, çok karizmatik :D Sokaktaki intikam fotoğrafından sonra ben sokak fotoğrafçısı olacağını düşündüm :P Tekrar karşılaşma sahneleri güzeldi aslında, Ojiro'nun korkması dışında :D

    Ellerine sağlık bu uzun yorum için :P Teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  11. Farkında olmadan kaçak post dikmişim resmen şimdi bakınca bi :D kusura bakma^^

    YanıtlaSil
  12. Yine ben ^_^ bu diziden sonra en yakınıma izlettim ve artık birbirimize hitap şekillerimizden biri(toplamda 3 tane) Tara-chan. çook güzel bi diziydi love-shuf olayı ölmeden yapmak istediğim şeyler arasında zaten.bu arada sayfan çok eğlenceli bol başarılı nice yazılara..(:

    YanıtlaSil
  13. Aynen öyle :P Severim uzun yorumları ;)

    YanıtlaSil
  14. Mail adresini görüp de bu diziye yorum yapmadan geçmen kabul edilemezdi zaten zeytin :) Vay Love shuffle ha, ben yapamam sanırım :P Eğlenceli ama işin zor yanları da yok değil: Kıskanır insan :P Teşekkür ederim (:

    YanıtlaSil
  15. Ama çok sevmiştim bu diziyi konu ve karakterler açısından çok başka(: Kıskanmak evet doğru ama işte o yüzden düzenli bi ilişkin varken katılmıcaksın zaten bizimki öle dizideki gibi olmaz sanırım..daha çok dalgasına olur da buna gönüllü kişiler yinede zor bulunur :)

    YanıtlaSil
  16. oo şahane bir yazı olmuş canım ellerine sağlık, resimler, resimlerin yazıdaki yerleri falan çok hoş görünüyor hepsi, çok beğendim :) love shuffle benim de en sevdiğim Japon dizisi, hatta birçok Kore dizisini sollar bence. Japon yapımlarını çok da sevmeyen biri olarak bayılmıştım ben de bu diziye. O zaman sen de "Yapma be Joe" grubuna hoş geldin :)

    YanıtlaSil
  17. Gönüllü bulma sıkıntısı yaşayabilirsin bence de :P

    YanıtlaSil
  18. Hoşbuldum :P

    Teşekkür ederim, dizi güzel olunca yazı da güzel oluyormuş demek:) Benim de jdrama listemde bir numara bu dizi.

    YanıtlaSil
  19. Panda sever olduk bu diziye tesadüfi başladım yine bizim kızların bloğunda çok beğendim nidalarıyla dedim bir denemeli olmadı es geçilmeli. ama yok dizi daha ilk bölümden sardı aç susuz aynı gün diziyi bitirdim. yapma be joe de az demedim hani. ahh o apartmanda oturmak her akşam her sabah toplanmak gibisi yoktu. ebn en çok ressam kız ve fotoğrafçı oğlanın aşkı ile bağlandım çok sevdim onları en güldüğüm sahne no panda! :) ve kızın nehre atlaması:)

    YanıtlaSil
  20. Bu diziyi herkes bir çırpıda izlemiş anlaşılan, hak ediyor da doğrusu:) Benim de en hoşuma giden karakterler ressam ve fotoğrafçı olandı. Sanat aşkı işte :P :P Kızın nehre atlaması cidden güzeldi çünkü hiç beklemiyordum, hop diye atladdı kız :)

    YanıtlaSil
  21. ben o sahnede çığlık çığlığa güldüm çok etkileyici bir çiftti:)

    YanıtlaSil
  22. [...] Ama siz yine de biraz daha ayrıntılı okumak istiyorum diyorsanız sevgili çingum My Destiny şu yazısında çok çok güzel anlatmış diziyi, okumadan [...]

    YanıtlaSil
  23. yorum yazmayı unutmuşum ama ben, ottokhe??? :D
    diziyi ayıla bayıla izledim, hemen her sahnesinde güldüm. Tara-Chan'lara bayıldım, zaten dizide en sevdiğim karakter Yukichi idi (ama gözlüklü hali) :D
    ayrıca diziyi izleyip de "Yapma be Joe" ve "yay pandaaaa" sözleri diline yapışmayan bir insanoğlu var mıdır bilmiyorum :D
    elerine sağlık cidden çok güzel yazmışsın, okurken çok eğlendim :)

    YanıtlaSil
  24. Güzel diziydi ama, Japonlar yapmış! :P :D

    Ben de Yukki'nin gözlüklü halini daha çok seviyorum:) Ve ben de sürekli yapma be joe diyorum henüz yay panda diyemedim ama yav :D
    Teşekkür ederim, dizi çok güzeldi ne yapayım:))

    YanıtlaSil
  25. Ben de dizinin cumartesi gecesi 3, pazar günü de kalan bölümlerini izleyerek buraya düşüverdim, aslında taa yazın görmüştüm, konusu da ilgimi çekmişti bu dizinin ama sen de yazdıktan sonra başlayıverdim, ne diyeceğimi bilemiyorum hakkaten bir çok kore dizisini sollar :) Usa-tan'ın yeri çok ayrı bende, ama Ojiroyla Kairinin aşkına da bayıldım, kısaca herşeyini sevdim işte :) Fantasy'yi de esgeçemeyeceğim, dizinin resmi şarkısı gibiydi, yine çok güzel bir yazı olmuş mydestiny ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  26. Evet haklısın, birçok Kore dizisini sallar bu dizi! Zaten izledim Japon dizileri hep güzel çıktı.(Bkz: Hana Yori Dango, Hana Kimi, Love Shuffle) Bundan sonra Jdramalara da ağırlık vermeyi düşünüyorum.

    Senin de ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  27. Pek geçikmeli geliyor yorumum. Üstelik bunun aramızda konuşmasını bilem yapıcaktık ama gel gör ki yaşamın getirdiği tüm şansızlıklar bende bulunduğundan bir türlü kısmet olmadı. Neyse sürekli erteliyordum bu dramayı izlemeyi çünkü böyle en sıkıntılı anıma saklamak istemiştim iyi ki öyle yapmışım çok sevimli, eğlenceli, tadından yenmez bir dramaydı. Favori sahneler seninkilerle aynı bunlara ek olarak bir de 8.bölümdeydi sanırım Ai ai, Kikutan, Usatan'nın yay panda diyim üçü birlikte yere devrilişleri vardı ki en eğlendiğimdi, sarıp tekrar seyretmiştim. Ama uzunca bir süre Kikutan'da birşeyler olduğunu düşündüm, havuz kenarında "Thanatos" demişti Kairi doktora, orada şüphelenmiştim. Gerçekten pek güzel bir diziydi ya böyle dizileri bitirince üzülüyorum, bir daha aynı tatta bulana kadar boş boş geziyorsun böyle. Of çok uzatmışım ellerine sağlık yazı için. ^^

    YanıtlaSil
  28. Yorum bekliyordum senden unutmamıştım :P

    Ben de güzel şeyleri sıkıntılı anlarda izlemeyi seviyorum. Ara ara eski dizi görüntülerine baktığım oluyor:) Love Shuffle da tam böyle dizilerden biri. Karakterlerin her biri ayrı güzellikteydi. Kikutan'la ilgili o bahsettiğin sahne de ben de senin gibi düşünmüştüm, tırsmıştım hatta adamdan :D 'Dizi fantastik devam edecek heralde' bile dedim :P Yeni güzel bir Jdrama bulursan bana da haber ver:)

    Senin de yorum yapan ellerine sağlık çingu^^'

    YanıtlaSil
  29. mutlaka bende izlemeliyim bu diziyi tavsiyen için teşekkürler

    YanıtlaSil
  30. Kesinlikle izlenmeli, çok güzeldi^^

    YanıtlaSil
  31. inşallah izliycem bu arada bloguna bayıldım harika

    YanıtlaSil
  32. o zaman bende bi dizi önereyim. Hana yori dangodan sonra izlediğim 2. japon dizisi. Zenkai girl. Lafea'nın bloğunda görüp izledim. Dizi bende tedavi etkisi yaptı. Tevafuk oldu hayatıma ^.^

    YanıtlaSil
  33. Sırada Oguri Shun'un son dizisi var o bitince Zenkai girl'ü izlerim o halde. Tenk yuu öneri için :)

    YanıtlaSil

Hu hu!
Pek sevgili blog ziyaretçilerim. Lütfen sadece blog linkinizi bırakıp kaçmayınız. Kullanıcı adınıza tıkladığım zaman zaten blogunuza ulaşabiliyorum ben :) Blog linki yazıp kaçan ziyaretçilerin yorumlarını spam olarak işaretlediğimi bilgilerinize arz ederim^^