30 Eylül 2011 Cuma

Ave maria ♪♫

Filmi izleyeli epey oluyor. PS klasörümü incelerken şarkıyı yeniden dinlemek istedim. Bu çalışmayı eklemeden geçemedim:) Çok eskilerden bir duvar kağıdı..



~~~


Orijinal boyut için üstüne tıklayınız please^^

***

Bu sahneye ve şarkıya bayılmıştım! Filmin en iyi sahnesiydi.
Şarkıyı dinlemek için tıklayınız.

12 yorum:

  1. Çok güzel olmuş çingu, ellerine sağlık. Senin her çalışmana hayranlıkla bakıyorum.

    Ayrıca süper filmdi :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim çingu :) Film güzeldi hele de bu sahne :)

    YanıtlaSil
  3. Başlığı görünce nedense direk aklıma bu geldi :D http://youtu.be/JHiU1IW5M6s La Corda D'Oro ' da en sevdiğim parça buydu ^^
    Ve bu şarkıyıda dinledim ^^ Aklıma gelenle ne kadar zıtmış onu farkettim XD Ama güzel şarkıydı sahnede güzeldi ^^ Kızın sesi süperdi :) Yaptığın shopta çok güzelmiş ^^ Bu konularda daha pek derinlemesine inip konunun denemediğimden shopta acemiyim ^^ ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Dinledim müziği, çok güzelmiş. Yormayan huzur veren bir müzik ~ İkisi arasında dağlar kadar fark var, haklısın :D İsim benzerliği çağrışım yapmış olabilir ama ;)

    Teşekkür ederim, beğenmene sevindim:) Bir ara shop derslerini incelemeni öneriyorum, sadece fotoğraf birleştirme ve texture kullanımı var bu çalışmada. Kolay bir çalışma ;)

    YanıtlaSil
  5. ÇOK GÜZEL .BİRDE AYNI FİLMDE BEAUTİFUL GİRL ŞARKISI VARDI Kİ ODA HARİKA BİLİYORSUNDUR ZATEN.
    PEKİ BUGÜN TÖMER DE KORE FANLARI TOPLANDI SEN DE VAR MIYDIN :)?

    YanıtlaSil
  6. Bilmem mi hiç :) Onu da çok severim:) Hayır buluşmada yoktum. Mersin'de yaşıyorum ben. Buluşma Mersin'de değildi sanırım, haberim yok..

    YanıtlaSil
  7. güldüm kendime 06 yı görünce ankarada oturuyorsun zan ediyorum tabi :)))

    YanıtlaSil
  8. Herkes öyle sanıyor, tek değilsin :D 6 uğurlu sayım sözde :P Lisedeki psikoloji hocamın işi işte :D Uydurdum 6 benim uğurlu sayım diye, sonra işte adreslere falan taşındı ciddi ciddi :D

    YanıtlaSil
  9. Kim Ah Jung'un sesi çok güzel. Bu filmdeki Maria şarkısınıda en iyi yorumlayan kişi bence. Loveholic grubundan Jisun'un da söylediğini biliyorum ama bu kadar güzel söyleyememişti. Sign dizisini izlemeye başlamıştım yakın zamanda kızın normal konuşmasında bile sesi çok güzel çıkıyor :) Resimde verdiğin sahnede süperdi ayrıca. Tam herkes yapamayacak derken bir çığırmaya başlıyor aman Allahım :) O nasıl ses. Hatırlattığın iyi oldu tekrar. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  10. Bence de çok güzel bir sesi var. Ben sadece Kim Ah Jung'dan dinlemiştim bu şarkıyı. Şİmdi Jisun versiyonunu dinledim de haklısın bu kadar güzel söyleyememiş, sevmedim. Bir de 2PM'den NichKhun söylemiş, o da Jisun'dan daha güzel söylemiş bence :D Araya rap falan koymuşlar güzel olmuş gibi. Yine de Kim Ah Jung'un yanına yaklaşamamışlar orası ayrı :P Bu sahneye bayılmıştım, herkesin umutsuz olduğu anda yeniden doğmuş gibi şarkıya tutunması çok güzeldi. Ben de teşekkür ederim güzel yorumun için :)

    YanıtlaSil
  11. evet bende bayılmıştım bu şarkıya,bu sahneye,gerçekten harika :)

    YanıtlaSil
  12. [...] artık, bir de çakmasını hiç kaldıramazdım… Neyse ki  filmin ostlarından birini mydestiny‘de gördüm de izledim, yoksa gene izleyeceğim yoktu. Filmi şu kısa videodan [...]

    YanıtlaSil

Hu hu!
Pek sevgili blog ziyaretçilerim. Lütfen sadece blog linkinizi bırakıp kaçmayınız. Kullanıcı adınıza tıkladığım zaman zaten blogunuza ulaşabiliyorum ben :) Blog linki yazıp kaçan ziyaretçilerin yorumlarını spam olarak işaretlediğimi bilgilerinize arz ederim^^