13 Şubat 2012 Pazartesi

Mim: Çekik Sultanlar ~

Birkaç gün önce kendi kendime düşünüyordum; birisi mim başlatsa da blogdan bloga konsak diye.. Bu yazması, okuması çok eğlenceli mim tam zamanında geldi. Zaten kendime bir liste yapmıştım ama yayınlamak fırsat olmuyordu bir türlü, mim başlayınca bekledim biri bana paslasın diye :D (Bu mim bana gelmeseydi küserdim valla :P ) Mimi bana paslayan Nomuyeppuda çinguma çoook teşekkür ediyorum:) İşte benim haremim...

Taeyang


taeyang fanart



(Takip ettiğim tek grup) Bigbang grubunun Prensi’dir kendileri :P Adamın sadece sesine değil, dansına, efendiliğine kişiliğine de hastayım. Böyle bir liste yapıp da Taeyang’ı koymamam düşünülemezdi. Hiç tanışmamış olanları Tae ile tanıştırmam bir fanın yapacağı bir şey değil aslında ama öyle “Ya benimsin ya kara toprağın!!!” şeklinde çılgın bir fan değilim. Tae’ye yaraşır aklı başında, efendi saygılı bir fanım ben :P :D Taeyang’ın her videosunu, şarkısını, klibini, fotoğrafını çok seviyorum. Taeyang ile ilgili katlanamadığım tek şey çıkış yaptığı dönemlerdeki saç şekli. Blogumda öyle bir görüntüye yer vereceğimi sanmıyorsunuz heralde :P Merak eden araştırsın, bu konuda yardımcı olmak istemiyorum :P Şurada paylaştığım konser videosunu ilginç bir şekilde çok seviyorum, halbuk sevmemem lazım :P :D Taeyang haremin özel üyesi, yeri sağlam :P


Gong Yoo

gong yoo fanart


Adamın adını duyduğumda “ayyyyyyyyyyyy çok güzel gülüyor yaaeeeeeeeeeeeaaa” şeklinde bir tepki veriyor içimdeki fangirl. Az önceki sayglı, efendi fan bir ergene dönüşüyor bu noktada :D Ama suç benim değil, Gong Yoo’nun! Coffee Prince, Hello My Teacher en sevdiğim iki Gong projesidir. Ekşi sözlükte yazan 5. Yoruma aynen katılıyorum :P


Park Shi Hoo

park shi hoo fanart


Savcı Prenses dizisiyle tanıyıp sevdiğim, Mükemmel Komşu’yla sevgimi pekiştirdiğim sevilesi bir oyuncu daha. Son dizisi Princess Man’i tarihi olduğu için birazcık yavaş seyrediyorum ama olsun. I’am a Killer adlı bir sinema filmiyle dönüş yapacak inşallah, gerçi yapmış bile olabilir son zamanlarda takip edemedim filmin durumunu. Böyle bir babyface’ten nasıl bir katil çıkacak orası biraz şüpheli ama neyse :D Shi Hoo’cum aynı zamanda twitterda Taeyang’dan sonra takip ettiğim ikinci ünlüdür :P Sürekli paylaştığı fotoğrafların hızına yetişemiyorum ama asla ve asla şikayet etmiyorum! Adam paylaşmayı seviyor resmen! Diğer ünlüler onu örnek almalı. Shi Ho-shiiii fighting, devam! :P


Lee Min Ho

lee min ho fanart


Boys Over Flowers izleyip de adama hayran kalmayan var mı derdim ama daha birkaç gün önce Mine unni ben o dizideki halini hiç sevmiyorum dedi :D :P Ben Min Ho’nun dizideki şımarık hallerini seviyordum şahsen. Daha sonra Personal Taste’le dönüş yaptı ve bir kez daha hayran bıraktırdı kendine. Vurucu darbe ise benim için kesinlikle City Hunter oldu! Kariyerinde de büyük bir etkisi olmuş olmalı dizinin. En iyi işi daha iyisini çekene kadar City Hunter. Aslında sadece rol aldığı reklam filmleriyle bile hayran kazanbilme potansiyeline sahip bir aktör. Başarılanın devamını diliyorum min Ho-shiii, umarım bu yıl bomba gibi bir projeyle dönüş yaparsın!


So Ji Sub

so ji sub photo


(Bu fotoğrafına bayılıyorum!)

Bu adam hüzünlendiriyor resmen beni! So Ji Sun deyince ilk aklıma gelen tabi ki I’m sorry I love you (Misa) oluyor, bir ağlayasım geliyor. İzlediğim ilk dizidir Misa. Misa’dan sonra So Ji Sub’ı hiç izlemedim. Aklımda dizideki gibi kalsın istedim sanırım:) Only You / Always filmiyle bu tabuyu yıkmaya hazırlanıyorum.  Cain and Abel dizisini çok merak ediyorum, izleme listemde olmasına rağmen hala izleyemedim.


Hyun Bin


hyun bin photo

Hyun Bin’e hayran kalmama sebep olan dizi Secret Garden’dır. First Love of Millionaire filmi de çok güzeldi:( Askerden sağ salim dönmesini ve güzel bir dizi-filmle dönüş yapmasını çok istediğim bir başka aktör.


Yoon Shi Yoon

yoon shi yoon fanart


 Baker King: Kim Tak Goo’yu veya son dizisi Mee to, flower izleyenler tanır bu sevilesi adamı. Im Tak Goo rolüyle gönlüme taht kuran bir oyuncu. Diziyi tüm entrikalara rağmen çok severek izledim. Diziyi sevdiren en önemli etken tabi Shi Yoon:) Bol bol dizi-film çeksin izleyelim istiyorum.


Kim Soo Hyun

kim so hyun fanart


İlk defa Will it Snow at Christmas? Dizisinde izlemiş, kısacık rolüne rağmen tutmuştum bu çocuğu (Çocuk diyorum ama benden büyükmüş :D ) o dizide parlamıştı benim için. Sonra Dream High kadrosunda gördüm ve sırf bu çocuk için diziyi izledim. Sam Dong karakteriyle çok başarılıydı. Zaten bu rolüyle 2011 yılında ödül almıştı. Dream High’ın 2. Sezonunun ilk bölümüne konuk oyuncu olmuş, henüz izlemedim ama.. Bir ara albüm çıkarma ihtimali vardı sanki öyle duymuştum, ama askıya alındı sanırım ya da yalan haber çıktı. Albüm çıkarsın isterim çünkü sesi çok güzel:) Bu yıl güzel bir dizide rol almasını istiyorum.


Kang Ji Hwan


kang ji hwan photo

Coffee House diyorum o kadar! :D İzlediğim en komik karakterlerden biriydi. Capital Scandal ve Hon Gil Dong dizilerini ise acayip merak ediyorum. İzleme listesinde.


Jae Hee

jae hee fanart


 Tanışıklığımızın sebebi Delightful Girl Choon Hyang dizisidir. Son dizisi Color of Woman’ı henüz izlemedim ama sırf bu adam oynuyor diye izleyeceğim. Delightful Girl Choon Hyang aynı zamanda Han Chae Young’ın (‘un da olabilir :D ) hayatı boyunca olup olabileceği en çirkin haliyle rol aldığı bir dizidir. Hala güzelim kadının dizide nasıl o kadar çirkin olabildiğine inanamıyorum. Gerçi önceleri kadının zaten çirkin olduğunu düşünüyordum ne zaman BOF izledim o zaman anladım kadının güzel olduğunu.


Yedek Harem Üyesi :P


Bi Rain

rain bi fanart


 Haremden birini kovmam gerekirse diye şeettim :D Ondaki o şebeklik kimse de yok doğrusu :P

İşte benim çekiklerden oluşan haremim budur! :P Sıra geldi haremini tanıştırması gereken yeni kişileri mimlemeye. Bu göz kamaştırıcı mimi, Sadece Deniz, Selocan, Sağ Beyin ve Canlina'ya paslıyorum. Merak ediyorum haremlerini:) Kolay gelsin, pek zorlanacanız bir mim değil :P Hiç zorlanmadım şahsen:)

58 yorum:

  1. Allahım her harem ayrı macera bir de yedeklemişsin:)))

    YanıtlaSil
  2. haha :D Ne olur ne olmaz dedim :P

    YanıtlaSil
  3. Bu hareme de %30 veriyorum :) Kim Soo Hyun'da tereddütde kaldım. Belki onu da ekleyebilirdim. Genç olmasına rağmen oyunculuğu iyi. Ben de Will it Snow at Christmas? dizisinde izleyip beğenmiştim. Yüzdenin asıl aktörlerine gelince Park Shi Hoo, So Ji Sub ve Hyun Bin tabii ki :) Ellerine sağlık ^^

    YanıtlaSil
  4. Ben de sabah tüm haremleri okuyup kendi listemi yazmıştım kenara. %80 aynı isimler yeaa.. Bayılıyorum hepsine ^^

    YanıtlaSil
  5. Hep Teyang'ı mı yoksa Gong Yoo'yu mu daha çok seviyorsun diye merak etmiştim :D Ama görüyorum ki liste başında Tae var ^^ Gong'la ikisi arasında seçim yapmakta zorlandın mı?? Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum hahaha :)
    Anam Park Shi Hoo'yu kim sevmez ki?! Ay onun ben gülüşüne hastayım. Bir de neler çekmiş zavallıcık ( Belki haremime alırsam diye kendi mimime saklıyorum bu bilgiyi hehehe :D )
    Hangi hareme göz atsam Lee Min Ho'yu görüyorum. Canlandırdığı karakterler bizi mi bu kadar etkiliyor acaba?!
    So Ji Sub'a bir türlü kanım kaynamadı arkadaş. 3 dizisini izledim, üçünde de hep itici geldi, heralde böyle düşünen tek kdrama izleyicisi benim :p
    hyun Bin hakkında ne desem, Gong Yoo kralsa Hyun Bin de prenstir :D
    Yoon Shi Yoon ve Jae Hee çok sempatik. Kang Ji Hwan'ın da oynadığı her yapımı izlerim o derece seviyorum kendisini (sadece Capital Scandal'ı izlemedim onu da izleyip stokları bitirmek istemediğimden ^^ )
    Bi Rain sempatik ama nedense hala onu oyuncu olarak göremiyorum. Full House dizisini hiç sevmemiştim. A Love to Kill iyiydi. Fugitive'e devam bile edemedim o yüzden onun hakkında hala kararsızım :)
    Kim Soo Hyun'u daha ilk Will It Snow Christmas'da gözüm tutmuştu daha fazla söze gerek bile yok ^^

    Hareminde beni şaşırtanlar oldu mesela Jae Hee ve Kim Soo Hyun'u görmeyi beklemiyordum. İsimlerini çok duymadım senden yine beni şaşırttın çingu bakalım ben seni haremimle şaşırtacak mıyım:P Bu güzel mimi bana pasladığın için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  6. Okuduğum haremler içinde en beğendiklerimden biri oldu:))
    Photoshop çalışmalarına da bayıldım..Özellikle Gong Yoo ve Yoon Shi Yoon'a :D

    YanıtlaSil
  7. Haremleri tek tek dolaşıp bu şekilde derecelendiriyor musun yoksa :P Ben de senin haremini inceliyordum şimdi:) Ben de Kim Soo Hyun'da kısa bir tereddüt yaşadım aslında ama sesi, oyunculuğu aklıma gelince ekleyiverdim:))

    Senin de ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  8. Vaaay güzelliğe bak (: Kendimden geçtim paylaştığın fotoğrafların sayesinde :D

    YanıtlaSil
  9. Photoshop dokununca yazıya görsellik ön plana çıktı sanırsam:)) Shi Yoon'un fotoğrafı siyah-beyazdı renk vereyim diye epey uğraştım, özellikle fark etmene sevindim bu yüzden:) Teşekkürler=)

    YanıtlaSil
  10. Bu mimin özelliği bu :P Fotoğraflara bakıp iç geçirmek :D

    YanıtlaSil
  11. %20'yi merak ettim bak şimdi. Ben de bayılıyorum:))

    YanıtlaSil
  12. Eğer sadece aktörlerden oluşan bir liste yapma zorunluluğu olsaydı tepede Gong Yoo olurdu ama karma liste olunca uzun bir kararsızlık sonucu Taeyang'ı seçmeye karar verdim. Çok zor oldu çingu, sorma! :P Hmmm demek Park Shi Hoo'cuğumu haremine alma ihtimalin var, izin verebileceğimi sanmıyorum :P Çal en iyisi :D Kendi ellermle vermeye kalbim dayanamaz ahah :D Cidden merak ediyorum senin haremi. Bir tek GD'yi biliyorum çünkü aa şimdi aklıma bir isim daha geldi :P Lee Min Hoo ve Gong Yoo en popüler harem üyesi sanırım :D Herkesin hareminden bir kez geçiyorlar haha :D So Ji Sub, kaktüs duymasın, kızar bak :D Niye sevemedin ki acaba, gerçi şikayetçi değilim sevme :P Kral ve Prens ha, katılıyorum! :D :D

    Yoon Shi Yoon sadece Tak Goo karakteriyle bile hareme girdi düşün ne kadar sevdim adamı :D Capital Scandal'ı bunusevdim herkese ısrarla önerince listeye aldım bende, merak ediyorum doğrusu:) Bi Rain'in o muzip hallerini çok seviyorum ben, Plan B dizisini sırf o şımarık halleri için izlemiştim(Gerçi son 4-5 bölümü duruyor hala) :)

    Aa Dream High'dan beri kim Soo Hyun'un adı dilimde oysa :P Jae Hee'nin sadece bir dizisini izlediğim için sanırım konuşma fırsatı olmamış hiç:) Merakla haremini bizlere açmanı bekliyorum. Sadece iki isim var aklımda :D Şaşırtıcı isimler olacağına eminim :P Kolay gelsin şimdiden:)

    Ellerine sağlık bu analizin için :D

    YanıtlaSil
  13. oy oy bu mim hiç bitmesin, içimdeki fangirl bir canavara dönüştü :D hangi mimi okusam ay bu da hoşmuş ay keşke ben de bunu koysaydım diyorum :D Kang Ji Hwan'ı da koyacaktım ben yav unutmuşum :D coffee house çok komiktiii, iyiki tavsiye ettin bana sağol varol, sen tavsiye etmeseydin o yazıyı yazamazdım :D :D :D

    Kim Soo Hyun yavrusunu o saçlarıyla çok beğeniyorum, acaba bu çocukta mı estetikle diye bakınırken okul fotolarını gördüm çocuk tamamen organik yakuşuklu :)

    Ben de so i sub'ın fotosunu çok seviyorum :)))))))))))))))) ne güzel kilosu da yerindeymiş o foto çekildiğinde, şimdi çok zayıf, bir gram yağ yok hep kas ama işte insan erkek dediğin ele gelir demek istiyor :D :) yine de çok doğru seçim , haremin olmazsa olmazı :D
    ph çalışmalarında pek hojj her zamanki gibi, biz internette deli gb güzel foto arayalım derken helak oluyorz sen ne güzel iki dakka da şaheser çıkarıyorsun :) ellerine sağlık :D

    YanıtlaSil
  14. Bence de bitmesinnn:) Ben etkilenmemek için sadece göz ucuyla baktım :P Şimdi gidip tek tek yorum yapacam :D Coffee House hakkında yazı yazmayı istememe rağmen fırsat olmamıştı bir türlü bu nedenle senin dizi yazını çok seviyorum :D :) (Yazına gizli ortağım anlayacağın :P )

    Ben de estetik araştırması yapmış temiz raporu vermiştim çocuğa :D Allah vergisiymiş yakışıklılığı :P

    So ji Sub'ın o fotoğrafını senin blogundan aşırdığımı itiraf ediyorum :P :D Gerçi tumblr hesabından da almış olabilirim sonuç olarak kaynağım sensin :P Sjs'nin Türkiye kaynağısın maşallah:)

    Fotoğraflara dokunmayacaktım ama bazıları çok renksizdi, dayanamadım ps'ledim hepsini :D Senin de ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  15. Jae Hee ve Taeyang ;) Aslında Rain i saymamıştım. Onu da sayarsak %85 yapar :))) En beğendiğim, onayladığım harem seninki. Resimler gerçektem çok başarılı. Bu sayfayı kapatmaya kıyamıyorum. Desktopum yapacam :D

    YanıtlaSil
  16. Jae Hee ve Taeyang yerine kimi koyardın peki? Jae Hee iyi oyuncudur aslında bir tane dizisini izlemiş olmama rağmen listeme girebilmeyi başardı:) Taeyang ise sesi ve dansıyla listeme girmeyi hak kazandı. Resimler için gelen güzel yorumlara bayılıyorum :D Teşekkür ederim:)) Tepe tepe kullanabilirsin =)

    YanıtlaSil
  17. KSH için The Moon That Embraces the Sun izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum <3 Orda genç bir kral ve yaralı bir aşığı öyle güzel canlandırıyor ki.. Dream High'a 10 basar.

    YanıtlaSil
  18. Hmm.. Ben, sonrasında sübyancı damgası yemeyi göze alarak, kesinlikle Yeo Jon Goo'yu koyuyorum listeye, Moon&Sun'daki oyunculuğu inanılmaz. Çok da şirin. Bir de, Kore'den çıkıp Tatvan'dan ithal oppa alıyorum; Roy Chiu. Çok yakışıklı ve iyi oyuncu ;))

    YanıtlaSil
  19. O dizinin tek kusuru tarihi olması. Princess Man'i sonuna kadar izlemeyi başarırsam bu diziyi de izleyeceğim:)

    YanıtlaSil
  20. Evet tek tek gezip değerlendiriyorum :) Genelde herkesin ki aynı isimler. İzlemediğim kişiler olduğu için değerlendirmeye katmıyorum. Sadece izleyip beğendiklerime göre puan veriyorum :)

    YanıtlaSil
  21. ahahah :D çingu bekle biraz büyüsün sonra alırsın hareme :P Sad movie filminde izlemişim Yeo Jin Goo'yu. Roy Chiu'yu tanımıyormuşum. İzlemek lazım bu elemanı da :P :)

    YanıtlaSil
  22. :D Yeo Jin Goo'yu Jon yaptım, yetmedi Taiwan'a gitmeye üşenip Tatvan'dan oppa getirmeye kalktım.. 14 Şubat bana iyi gelmiyor :D

    YanıtlaSil
  23. Düzeltecektim ama vazgeçtim. Bu yorumun düzeltme oldu zaten:) Yorum yaparken çok yapılıyor yazım hatası, kendimden biliyorum; boşver :D

    YanıtlaSil
  24. yalnız resimler bomba olmuş yaa so ji sub ve bi rain resimlerine dönüp dönüp bir daha bakıyorum ellerine sağlık :) haremine bayıldım zevklerimiz benziyor :)

    YanıtlaSil
  25. So Ji Sub orjinal foto ona bir şey yapmadım hali hazırda güzel olduğu için :D Bi Rain'e ise sadece bir dokundum, renkleri ve tenini yumuşattım :D Beğenmene sevindim:) Teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  26. mim için çok çok teşekkürler mydestiny :D :D Yalnız bugünlerde senle hep aynı şeyleri düşünüyoruz noluyor ki bize :D bende keşke bi mim başlasa hatta bana da gelse yazsam diyordum.ne zamandır mim yazısıyla karşılaşmıyoruz ondandır belki:)

    Taeyang demişken sen zaten biliyorsundur ama yine de söyleyim.Geçen internette bigbang'in turneye çıkacağı ülkeler vardı.İçinden daha eleme yapacaklarmış ama şimdilik Türkiye de var :D :D

    Gong Yoo için yapılan yoruma katılmamak elde değil ki :) Park Shi Hoo'nun üç dizisini de izledim.Ben tarihi diziye bayıldığımdan mı emin değilim ama The Princess' Man en sevdiğimdir :) Ki zaten çoğu tarihi diziden biraz farklı bir yapısı var bence..
    Yoon Shi Yoon ve Kim Soo Hyun'u izlemek daha nasip olmadı bana o yüzden bişey diyemiyorum.Dream High müzikli falan diye hep uzak durdum ondan Mee to flower da ben izleyim dediğim sıralar daha çevriliyordu sonra da unutmuşum.

    Kang Ji Hwan'ı daha yeni tanıdım desem :'( İzlemek istediğim ama bir türlü izleyemediğim tüm dizilerde başrolmüş kendisi :) Capital Scandal'ı yeni bitirdim ve kesinlikle izlemelisin.Sırf Ji Hwan'ın gülüşü,şapkası ve ayakkabıları için bile izlenir :) Zaten ben listeme onu da almak için çok uğraştım ama bi türlü sığmadı.Yetmez ki ama on kişi :D :D bir de ben Coffee House'u sıkıcı diye duymuştum o_O

    Jae Hee de ilk defa senden duydum kesin bi yerlerde görmüşümdür ama hatırlamıyorumdur :)
    Ellerine sağlık^^

    YanıtlaSil
  27. Bence son zamanlarda mim yazmadığımız, okumadığımız için eksikliğini çekiyorduk. Kimse başlatmasaydı ben başlatacaktım bir mim :D

    Bigbang'in turne olayını biliyorum heyecanla konser yapılacak ülkelerin açıklanmasını bekliyorum. türkiye'nin olma ihtimali bile heyecanlandırıyor beni! :)Gong Yoo candır yahu! :D Park Shi Hoo'yu çok seviyorum. Princess Man'e bile başladım adam için o kadar yani :P Yoon Shi Yoon, Baker King kim Tak Goo dizisinde çok iyiydi, severek izlemiştim. Kim Soo Hyun genç ama iyi bir oyuncu. Kang ji Hwan'a hayran olma sebebim Coffee House dizisidir. Kim sıkıcı demişse terlikle dövecem onu :D Çok eğlenceli bir dizi, kime tavsiye etsem bayıldı. (Bkz: Kaktüs Çiçeği ve Sadece Deniz) Bence izlemelisin.

    Senin de ellerine sağlık, şimdi senin yazını okuyup geldim buraya, hızına hayran kaldım :D

    YanıtlaSil
  28. Bu mim acayip eğlenceli bir hale geldi.Koskoca insanların içinde ne fan girller yatıyormuş da haberimiz yokmuş :D
    Bu big bang'i ben hiç bilmiyordum nerdeyse senin sayenden öğrendim desem yeri ama üyelerini,müziklerini pek bilemiyorum.Chuck Bass'e benzediği iddia edilen T.O.P vardı onu biliyorum bir tek :D :D
    Ahanda bir Gong Yoo sevdalısı da burda varmış ki ekşi sözlüğe dibine kadar katılıyorum.Candır Gong :D Lee Min Ho sayesinde daha doğrusu Bof sayesinde Kore işlerine girdiğim için ayrı bir yeri vardır onun bende.Paraya da para demiyor velet.Allah versin gözümüz yok tabi hıh :D
    Makino'nun ajussi de burdaymış.Geçenlerde only you'da izledim.Şimdi de hepiniz izlemişsiniz beni tüü izlemedin mi diye kınıyorsunuz.Misa'ya başladım.Çok sevdim adamı bu kadar sevimli olacağını düşünmemiştim aslında :D
    Hyun Bin askerden çabuk gelsin hakikaten artık.Ama Gong Yoo abisi gibi yapmasın gelir gelmez bir dizi çekiversin
    Ellerine sağlık çingum çok eğlendim yazında ^^

    YanıtlaSil
  29. [...] için çok mutlu oldum.. Benim bu kadar mutlu olmamı yazılarında mimleyerek sağlayan Mydestiny ve Canlina‘ya teşekkürlerimi önden gönderdikten sonra gelelim benim haremime:)) Onları [...]

    YanıtlaSil
  30. Çok alakasız başlayacağım ama temana bayılıyorum! Yaygan(?) yani geniş olduğu için resimler büyük ve net görünüyor.
    Aslında tam da böyle bir harem bekliyordum senden çingu. Photoshop'unu konuşturacağını ve bizlerin ağızlarını açık bıraktıracağını sezmiştim daha önce. :D Nitekim aynısı dediğim oldu. Gözler bayram etti sayende. :D Ayrıca Park Shi Hoo'cuğumu ve Binie'ciğimi (Hyun'u kim kapmadı ki? :P) çalmışsın, gözümden kaçmadı sanma. :P Düşünüyorum da eğer tekrar bir harem listesi yapsaydım seninkleri (Lee Min Ho ve Kang Ji Hwan hariç) olduğu gibi kopyalardım. :) O ikisiyle yıldızımız bir türlü barışmadı nedense. :D
    En sevdiğim haremlerden biri de seninkiydi. Ara sıra kapını çalarım artık. :) Ellerine sağlık!^^

    YanıtlaSil
  31. anammm jae hee yi nasıl umnuttum ben olamaz onu benim :) listeye bak yaaaa bak bak sonra gel yine bak . rain de yedek olmuş yedek olacak adamıydın sen rain :)

    YanıtlaSil
  32. Coffee House konusundaki fikirlerine sonuna kadar katılıyorum.. Kesinlikle izlenmeli, en beğendiklerimden:)) Mim çok güzel ama herkesin hareminden Park Shi Hoo geçmesinden pek memnun olmadım açıkçası:/ Evinin erkekği yapıcam sonunda ben onu, sadece bana gülsün o güzel gülüşüyle;))

    YanıtlaSil
  33. Taeyang ın da az çıldırık olmadığı yönünde bir takım yazılar hatırlıyorum ama. Senin gözündeki Tae baya efendi bir kişilik. Tam damat adayı. Tabi sen o kadar çılgın fanı değilsen vardır elbet senden fanı sonra Taesiz kalmayasın uyarmadı deme :)
    Önce city hunter izleyince BOfta bu ne hal minhocum oldum ve hoşlanmadım o görüntüden. Gerçi dizideki hatuna da acayip kıl oldum. Elime verseler 30sn sürmez paralamam. Ne o öyle hal ve tavırlar ııyyyıgı! Aklıma geldi tüylerim diken diken oldu yine. Hem çirkin hem bilmiş!
    YoonShiYoon bebesiyle tanışmadım ama Mee too flowers ın bir kısmını indirdim. Bir ara tanışalım, kaçırmayalım yeni yetenekleri(!) Bu harem mimine bayıldım bayıldım :
    Kang Ji Hwan Hon Gil Dong hali kötü ötesi (görüntü olarak). Sanırım derdim dalgalı ya da kıvırcık saçlı erkek karakterlerle! Düz saç candır bir erkek için benim gözümde (kelime sıralanışı hatalı sanki ama çözemedim bu denklemi). Zaten Hon Gil Dong, baş kuzum JKS nin üzüntülerine, o terk edilmiş bakışlarına dayanamadığım için sonu görülmeden geçici olarak rafa kaldırıldı :( ama döneceğim kuzum merak etme mesajımı da buradan vereyim 
    Haremle alakasız ama Han Chae Young çirkin yaa :) töbe töbe!
    Yedek harem üyesini sevdim. Atlet savar Rain! Vücut yağının dostu, atletlerin can düşmanı ta-ta-ta-tam!
    Eline sağlık çingu başarılı bir harem daha kazandı hatunlar :)

    YanıtlaSil
  34. Çok haklısın fangirl ruhumuz deşifre oldu :D

    Bigbang'in müziğini ve üyelerini çok seviyorum. Dinlemeni tavsiye ederim. Haru haru şarkısı favorimdir mesela:) T.O.P ve Chuck Bass mı, ilginçmiş, ilk defa duyuyorum. Görüntü olarak T.O.P daha karizmatik bence ama dizideki karakterle de benzerliği var mı bilmiyorum. Diziyi izlemedim hiç. Şahsen Coffee Prince izleyip de Gong Yoo hayranı olmayan biri görmedim :D

    Ben daha Only You'yu daha izlemedim, hüzünlü bir film çıkar üzülürüm diye tırsıyorum azıcık. Misa'yı bu saate kadar izlemedin mi piii :P Neyse başlamışsın en azından bu da bir şey :D Diziyi izlerken yanında mendil bulundurmayı unutma :D Hatta direk bir rulo peçete bulundur sen. Ne ağlamıştık o dizide yav :( Diziyi bitirince blogunda yazarsın inşallah, diziyle ildili yazı okumayı seviyorum. İyi seyirler :)

    Senin de ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  35. Temamla ilgili istediğin kadar alakasız yorumlarda bulunabilirsin ben de bu yazı formatlarına bayılıyorum. Fotonun ön plana çıkacağı postları bu formatta yayınlıyorum:) Bu defa niyetim netten fotoğraf bulup öylece yazıya eklemekti ama fotoğrafın boyutunu ayarlamak için p.shopu açtığımda kendime engel olamadım :D Ama zaten herkes böyle bir şey bekliyormuş, beklentileri karşılamışım en azından:)

    Park Shi Hoo ve Hyun Bin'i tekeline almak haksızlık olur ama çingu, paylaşmak lazım arada :P Min Ho sevmeyen biri daha, şaşırıyorum sevmeyenleri görünce :D İlginç :P

    Arada göz banyosu yaptırırım sana, madem beğendin :D
    Teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  36. Benim yedeklediğim Rain'i sen tepeye koymuşsun biraz tuhaf oldu, haklısın :D Es geçemedim Rainciğimi :P

    YanıtlaSil
  37. Benim gözümde Tae, mütevazi aklı başında biri :D Gerçi son imajı tam tersini söylüyor ama olsun :D Yeni hikayemizde Tae ile aramdaki durumu sağlamlaştırsam mı ne yapsam :D ahah :P

    Önce city Hunter izlemiş olsaydım benim de çok tuhafıma giderdi Min Ho'nun kıvır kıvır saçları :D Karizma bir anda buhar oluyor ne de olsa :P Kızın o sarsak halleri fenaydı, japon versiyonunu izledikten sonra anında soğumuştum kızdan:)

    Yoon Shi Yoon çok tatlı ya, me to flowers'ı ben de indirdim ama izlemedim daha. Bence de senin kıvırcık saça antipatin var! :P Çamur atma adamlara boşuna :P :P Han Chae Young BOF'da güzeldi aslında ya, ya da bana bir önceki dizisinden dolayı öyle geldi emin değilim :D

    Atlet savar Rain! haha bayıldım bu tanıma, cuk oturuyor! :D

    YanıtlaSil
  38. Senin haremin bana çok yakın heleki içinde MinHo varsa o hareme can kurban :) Kim Soo Hyun Park Shi Hoo Hiç izlemedim onları o yüzden notürüm Kang Ji Hwan'a nedense bir türlü ısınamadım :) Hyun Bin sevilmezmi :) Yedek harem üyen Bi Rain şarkıcılığı bıraksın başımın üzerinde yeri var :) Taeyang en sevdiğim grup üyesidir :) MinHo'yu söylememe gerek yok kendileri kalbimin tek sahibi :) MinHo fotosuda şahane ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  39. Min Ho'suz bir harem düşünemiyorum! :) Park Shi Hoo çok tatlıdır, Savcı Prenses dizisiyle tanışabilirsin:) KAng Ji Hwan'ı Coffee House dizisinden ötürü çok seviyorum, belki de dizideki karakterini seviyorumdur :P Bi Rain'in şarkıcılık yönünü hiç bilmiyorum, şarkılarını dinleme fırsaım olmadı hiç :P Oyunculuğu ve sempatik karakteri için aldım yedek listeme :D

    Min Ho'nun siyah-beyaz fotoğraflarına bayıldım, hemen wall yapmak üzere kaydettim. Min Ho fanı olarak beğenmene sevindim:)

    YanıtlaSil
  40. kim Park Shi Hoo'yu tekeline alabildi ki sen alacaksın, hıh :P :D

    YanıtlaSil
  41. Dün gece okumaya niyetlendiysemde bu sabaha nasip oldu. Sabah mı evet benim için sabah kahvaltımı daha yeni yaptım :D

    "Tae’ye yaraşır aklı başında, efendi saygılı bir fanım ben" Bu kısımda çok güldüm.Verdiğim cevap "ben değilim arkadaş en çılgınından fanım ben" ama yinede bende Gdragon'a yaraşırım. Zaten Tae'nin karakteri de pek zirzop değil. Uygunsunuz uygun :D -Zirzopda nerden geldi aklıma bu ara babannemle fazla takılıyorum sanırım :D -

    Nerdeyse bütün bloglarda ortak nokta Hyun Bin ve Gong Yo. Ama ikiside henüz orta sıralarda daha haseki olup 1'e yerleştiklerini görmedim. Gerçi Lafea yazarsa görürüz :)

    Min Ho'yu ben hareme almadım. City hunter'da da gözüm hep savcıdaydı. Ben bu adamın oynadığı karakterleri seviyorum sanırım kendisini değil :)
    Yedek üyede iyiymiş. Rain'i severim. Gülüşünü daha çok severim :P
    Ellerine sağlık bir göz banyosunun daha sonuna geldik. ^^

    YanıtlaSil
  42. Yok yok benim en kısa zamanda Kore'ye gitmem gerek, hemen hemen..:)

    YanıtlaSil
  43. Oppss! Kahvaltı mı? Sabah mı?! :D Ben saat 10 gibi uyandım buna rağmen azar işittim :D

    Taeyang pek çılgıb değil fan olarak ona uygunum bence de. GD gibi renkli bir kişiliğin fanları da renkli olmalı haliyle :D Sen de o potansiyel fazlasıyla var :P Zirzop lafını bir tek nenem kullanıyor sanıyordum :D hahah :D

    La Fea'nın 1 numarası kesinlikle Gong Yoo olacaktır hatta Gong'u listesine alanlara da iki çift laf edecektir kesin :D Min Ho'yu her türlü severim :P

    Rain'ciğim aklıma gelince yedek üye kategorisi açtım, dayanamadım :D
    Senin de ellerine sağlık, mim için teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  44. taeyang benim de en sevdiğim bigbang üyesidir :) o sürekli şarkı söylese, ben dinlesem, o derece sesine hayranım bu çocuğun :)
    kim soo hyun benim de dream high'da en sevdiklerimdendi. bu çocuk çok yetenekli inşallah ileride iyi yerlerde görürüz kendisini:)
    kang ji hwan'ın yeri ben de ayrıdır hatta coffee house'da oynadığı karakter en sevdiklerim arasındadır. bu adama gözlüğü çok yakıştırırım hatta coffee house'da gözlüksüz ve açık renkli saçlı halini bayağı yadırgamıştım
    ja hee yi de bu listede görmek süper oldu :) ben de kendisini three dads one mom da tanımıştım, o ne güzel gülümsemedir,sempatikliktir :D ja hee'nin hakkını teslim ettiğin için teşekkür ediyorum buradan mydestiny :D
    bu arada bu güzel mimi bana pasladığın için çook teşekkür ediyorum :D
    hem yazı için hem de resimler için tekrar ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  45. Hele şükür degişik isimmm!!
    Bu okuduğum kaçıncı harem inan bilmiyorum :D
    Haremine bayıldım :D
    İnsan içinden çıkmaz istemez bu haremin :D haha

    YanıtlaSil
  46. Haremimdeki hemen herkesi beğenmişsin, senin haremini merak ettim şimdi. Nedense haremimden birkaç gözdemi çalacakmışsın gibi bir his var içimde :P :P Yazmayan herkes yazmalı bu zevkli mimi, senin de blogunu güncellemenin vakti gelmişti çingu. Haremini merakla bekliyorum:)

    Kolay gelsin şimdiden =)

    YanıtlaSil
  47. Yaşasınnn biri daha beğendi haremimi :P
    Teşekkür ederim tek tek özenle seçtim hepsini:))

    YanıtlaSil
  48. Ben öncelikle fotolara bayıldığımı söylemek istiyorum. Harem harem geziyorum. Gözüm gönlüm açıldı resmen. Benim de sen de olupta yazmayı akıl edemediğim kişi; So Ji Sub. Bu fotoyu ben de çok severim. Elini alnına koyduğuna bayılıyorum. :)

    Ellerine sağlıık! :)

    YanıtlaSil
  49. Haremime biraz özeneyim dedim :P So Ji Sub'ın o fotoğrafı çok iyi gerçekten, ben de o kareye bayılıyorum. Çok güzel gülmüş:)
    Teşekkürler=)

    YanıtlaSil
  50. [...] çingum mydestiny “ben de yazmak istiyoruumm!” sesimi duymuş olmalı ki şu yazısında beni mimlemiş. Sizi öncelikle gözünüz ve gönlünüzün açılması için [...]

    YanıtlaSil
  51. Canım çektikçe senin haremi ziyaret edip muhteşem resimlere bakıyorum:)) Ellerine sağlık gerçekten hepsi birbirinden güzel olmuş:DD Ama Shi Hoo'nun resmini kaldırsak?! Hani her gelen görmese de olur bence:P

    YanıtlaSil
  52. Aaaa böyle olmaz ki canımm! Kendi haremin dururken başkasının haremine geliyorsun. Hanım hanımmmm o haremi oluşturana kadar kaç dizi seyrettim ben habern var mı senin?! Hepsi benim bebeklerim :P Çemkireyim azıcık belki bir daha PArk Shi Ho demezsin :P :D

    Hahah :D biliyor musun bu fotoğrafların içinde yaptıklarımın arasından bir tek PArk Shi hoo'nunkini sevemedim, kötü olmuş biraz :D Yine de kaldırmaya niyetim yok sayın okuyucu :P

    YanıtlaSil
  53. cnm o yüzden daha bi seviyorum seni:))) kimse beğenmesin onu-bi tek benim olsun:)))

    YanıtlaSil
  54. :D :D

    O benim diye haykırıyorsun resmen :D Twitter arka planını görmedim sanma :P

    YanıtlaSil
  55. insanların gözüne çok mu sokmuşum ne ona olan hayranlığımı?!:P kimse bakmasın ona, o sadece benim:D

    YanıtlaSil
  56. oleyyyy bir kişi bir kişidir:)) sıra diğerlerini pes ettirmekte:D

    YanıtlaSil

Hu hu!
Pek sevgili blog ziyaretçilerim. Lütfen sadece blog linkinizi bırakıp kaçmayınız. Kullanıcı adınıza tıkladığım zaman zaten blogunuza ulaşabiliyorum ben :) Blog linki yazıp kaçan ziyaretçilerin yorumlarını spam olarak işaretlediğimi bilgilerinize arz ederim^^