4 Temmuz 2015 Cumartesi

Full House Show TV'de: İlişki durumu Karışık



İlişki Durumu Karışık Full house Poster
İlişki Durumu Karışık ile ilgili dikkatimi çeken tek şey posteri olmuştu,
o da photoshop ilgimden ötürü :)

Full House dizisinin yerli yapıma uyarlanacağını çok uzun zamandır biliyordum haberini okumuş, twitter'dan duyurmuştum fakat dizinin adını 3 Oda 1 Aşk şeklinde olacağını duymuştum. Hatta esas adam rolünde Seçkin Özdemir rol alacak deniyordu. Kore dizilerinin uyarlama oyuncusu olma yolunda ilerliyor diye düşünmüştüm :) 

Bu akşam ilk bölümü yayınlanacak İlişki Durumu Karışık dizisini görünce şak şak şak olmasam da şaşırdım. Zira İlişki Durumu Karışık, Full House uyarlamasıydı. 

İlişki Durumu Karışık her gün ziyaret ettiğim bir web sitesinde günlerdir ana ekranda afişleriyle tanıtılıyordu, ekranda da görüyordum lakin hiç dönüp bakma gereği duymadım çünkü ne oyuncular ne dizinin adı gel beni izle demedi. Hal böyle olunca tanıtımını izlememiş durumu çakmamıştım.


ilişki durumu karışık seren şirince
Seren Şirince, sevdim ha ben bu kadını :)

Kdrama izlemeye yeni başlayan arada tavsiye isteyen bir arkadaşıma Full House'tan bahsetmiş, uyarlaması çıkmadan izle güzel dizi diye önermiştim. Bugün bana Show Tv'deki diziden bahsedip bu akşam oynayacakmış deyince hemen tanıtımları izledim ve bir baktım bizim Full House olmuş sana İlişki Durumu Karışık. 

İlk bölümü iftar faslından fırsat olursa izleyeceğim. Merak ettim. Başroldeki Seren Şirince dikkatimi çekti. Pamir Pekin'i geçen sezon Gönül İşleri'nde severek izlemiştim. Yaz sezonu boyunca işsiz güçsüz bir dizikolik olma yolunda ilerliyorum lakin İlişki Durumu Karışık dizi listemde sanırım olmayacak, diğer kadın oyuncuyu (Ece Eda) nedense bir türlü sevemedim. 

3 yorum:

  1. Kore dizilerini ilk izlemeye başladığımda "keşke Türk yapımcılar biraz örnek alsalar Kore dizilerini" diyordum. Dediğime pişman oldum. Adamlar direk kopyala yapıştır yapıyorlar. İzlemeyi düşünmüyorum bu diziyi pek, yine bir göz atarım ama sanmıyorum kopya bir dizinin benim dizi açlığıma yetebileceğini :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynen öyle diyordum ağdalı dramatik Türk dizilerinin kdramaları "örnek" almasını istiyordum lakin abarttılar. Bölüm sayısı konusunda da kore dizilerine sadık kalsalar yine tamam olmuş derim ama 16 bölümlük diziden en az 2 sezonluk dizi çıkarmaları kabul edilemez. Andeyo! Ben izledim ilk bölümü fena değildi, orijinalinden habersiz önyargısız kişiler için ideal bir romantik komedi olmuş.

      Sil
  2. Oldukça faydalı bir bilgi paylaşımı olmuş. Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Hu hu!
Pek sevgili blog ziyaretçilerim. Lütfen sadece blog linkinizi bırakıp kaçmayınız. Kullanıcı adınıza tıkladığım zaman zaten blogunuza ulaşabiliyorum ben :) Blog linki yazıp kaçan ziyaretçilerin yorumlarını spam olarak işaretlediğimi bilgilerinize arz ederim^^